50.000 TL sistem toplama

Bütçe
50000

Yogirt

Zeptopat
Daha fazla  
Birisi 50000 TL'ye monitör ve kasa toplayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi 50000 TL'ye monitör ve kasa toplayabilir mi?

Sistem olarak kesinlikle bu BLADE-8700F / AMD Ryzen 7 8700F MPK / Asus Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Black Myth: Wukong Hediyeli
Monitör olarak 23.8 inç sorun olmazsa kesinlikle bu AOC Q24G2A/BK 23.8" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Yok bana küçük geli 27 inç isterim dersen bu https://www.akakce.com/monitor/en-u...nc-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,96855348.html
Alternatif bakmayın dediğim sistemi ve attığım iki monitörden birini al geç.

Anakart:

İşlemci:

Ram:

Ekran kartı:

Ssd:

Veya:

Soğutucu:

Psu:

Kasa:
Opsiyonel
Tercih ve zevke göre buraya istediğiniz bir kasayı ekleyebilirsiniz, bilerek boş bıraktım burayı. Yaklaşık 3000₺ gibi bir fiyata kaliteli bir model bulabilirsiniz.
Bu hali ile sistemin toplam fiyatı 46.500₺ oluyor. Monitör de dahil olduğu için, bütçe sizi zorlarsa, işlemciyi stok fanlı modelinden alın, bir süre o şekilde idare edin. Daha sonra soğutcuyu alabilirsiniz. Veya güç kaynağı ve kasanın kalitesi bir tık düşürülüp, sistemim toplam fiyatı 1-2 k daha aşağı ineceği için direkt alabilirsiniz monitörüde. İleride yükseltme yaparsanız eğer güç kaynağından sıkıntıya kalmamak için kaliteli bir model eklemek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…