baransimurg0
Centipat
Daha fazla
kanka ryzen istemiyorum demiştim full ryzen önermişşinRTX 4070 mevcut 16 GB RAM 512 GB SSD var.
32 GB RAM 1 TB SSD RTX 4060 mevcut.
asus veya dell bundan daha iyi değilmiACER Predator Intel Core i7-13700HX 32GB 1TB SSD RTX4070 8GB 16" 165Hz Gaming Laptop NH.QLVEY.004 - Fiyatı, Yorumları
ACER Predator Intel Core i7-13700HX 32GB 1TB SSD RTX4070 8GB 16" 165Hz Gaming Laptop NH.QLVEY.004 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bütçeni biraz daha arttırabilirsen kesinlikle bunu al.
Kanka Ryzen istemiyorum demiştim Full Ryzen önermişin.
ASUS veya Dell bundan daha iyi değil mi?
Kanka Ryzen istemiyorum demiştim Full Ryzen önermişin.
ASUS veya Dell bundan daha iyi değil mi?
asus acerdan daha iyi değilmi yada dell i9 i7den daha iyiPardon bir dk.
Hocam sorun çıkarmaz Victus var ama Nitro 16 varken alınmaz.
ASUS Acer'dan daha iyi değil mi ya da Dell i9 i7'den daha iyi.
açıkçası ekran kartı pek işime yaramaz gibi hocam çünkü valo ve ets işlemci tabanlı en fazla gta ekran kartını yorar ama kronik sıkıntı ve ses ve sıcaklık değerlerinden korkuyorum lenovada mesela hoş duruyor ama acaba kronik bir sorunu varmı asusun servislerini beğeniyorum meselaİkisi de iyi hocam ekran kartı farkı var.
Açıkçası ekran kartı pek işime yaramaz gibi hocam çünkü Valorant ve ETS işlemci tabanlı en fazla GTA ekran kartını yorar ama kronik sıkıntı ve ses ve sıcaklık değerlerinden korkuyorum Lenovo'da mesela hoş duruyor ama acaba kronik bir sorunu var mı ASUS'un servislerini beğeniyorum mesela.
bu aralar herkes victus alıyor ama 1 sene sonra çok sıkıntısı öçıkıyor diyorlar bilemedim o yüzden acaba uzun süre kullanan varmıHP Victus'da alabilirsin.