50.000 TL yazılım için laptop önerisi

Bu aralar herkes Victus alıyor ama 1 sene sonra çok sıkıntısı öçıkıyor diyorlar bilemedim o yüzden acaba uzun süre kullanan var mı?

Bilmiyorum hocam alınır bence kötü laptop değil senin dediklerine uygun hem.

Bilmiyorum hocam alınır bence kötü laptop değil senin dediklerine uygun hem.
aralarında kafama yatan dell hem i9 hem işlemci ghz yüksek ama en ucuz ekran kartlı i9 acaba bir sorunu varmı kafamı karıştırıyor hocam

kanka ryzen istemiyorum demiştim full ryzen önermişşin

asus veya dell bundan daha iyi değilmi
Hayır bundan iyi değiller. Dell de zaten yazılımsal sıkıntılar var onu ele. Linkini attığın Asus Rog Strix de RTX 4050 var. Benim önerdiğimde ise RTX 4070 var. Aradaki farkın boyutunu anlamışsınızdır umarım. Ayrıca RTX 4070 Acer Predator varken gidipte giriş seviyesi HP Victus alınmaz.

Maksimum 50 bin diyor bütçe.

Maksimum 50.000 demiş ama linkini attığı Dell laptop 54 bin lira dostum. Demek ki bütçesini 2 3 bin arttırabilir.

Düzgün konuşursan sevinirim bütçesi artarsa alsın tabii ki maksimum 50 bin deyince bütçesi 50 bin sandım maksimum düzelttiğin için teşekkürler.

kanka oyun oynamayacam en çok oynadığım valo o da işlemci tabanlı zten diğerleride ets ve gta o yüzden ekran kartından çok işlemci ve işlemci ghz önemli 4050 oynayacağım ekran kartı için yeterli gibime geliyor ama asusun işlemci ghz az hp victusa göre

Maksimum 50.000 demiş ama linkini attığı Dell laptop 54 bin lira dostum. Demekki bütçesini 2 3 bin arttırabilir.
n11de 48e var ben genel 1 siteden attım linkleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…