50.000 TL'ye Excalibur G870 13620H - 4060 alınır mı?

Bütçe
50000

yürüyençak

Zeptopat
Daha fazla  
Casper Excalibur G870 Intel i7-13620H RTX 4060 8 GB 16 GB RAM 1TB SSD 15.6 inç 165 Hz IPS ekran. Teknosa'da 50000 liraya buldum. İnternette muadilini bulamadım. Mağaza satışlı olmasına rağmen fiyatı epey iyi gibi. Sizce alınır mı?

Laptoptan pek anlamam ancak kesinlikle alınmaz. Hem Teknosa, hem de Excalibur olması bile başlı başına alınmaması için bir sebep.

Bence alınmaz ,bundan 2-3 sene önce alınmış 3050ti'lı excalibur o kadar sesli çalışıyor, o kadar ısınıyor ki tecrübe etmek istemezsin

Casper ve monster harici bir şey bak derim ben. Ayrıca 50k ya çok rahat bi 4060 bulursun başka markalarda. Net başka markalara bak.

Alınmaz.

kesinlikle alınmaz, Online a güvenmiyorsanız amazondan falan alın. Hiçbir zarar görmezse Sıkıntısız iade alıyorlar.

Bence alınmaz ,bundan 2-3 sene önce alınmış 3050ti'lı excalibur o kadar sesli çalışıyor, o kadar ısınıyor ki tecrübe etmek istemezsin
Ürün bazlı konuşmuyorum ama fan ve macun temizliği yapıldı mı cihazınıza ? Çünkü yapılmadıysa her laptop 2-3 seneden sonra bu sorunu yaşatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…