cQti_60 Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #21 Luvyan dedi: Diğerlerine bakarsan ya 2x8GB RAM geliyor ya düşük islemci geliyor ya da saçma sapan anakart modeli çıkabilirsen al ya da elle sistem atayım. Genişletmek için tıkla... 60 bin TL civarına çıkma ihtimalim var ama işlemciyi 7800x3D düşünüyorum hazır sistem ya da özelleştirme olursa benlik sorun olmaz.
Luvyan dedi: Diğerlerine bakarsan ya 2x8GB RAM geliyor ya düşük islemci geliyor ya da saçma sapan anakart modeli çıkabilirsen al ya da elle sistem atayım. Genişletmek için tıkla... 60 bin TL civarına çıkma ihtimalim var ama işlemciyi 7800x3D düşünüyorum hazır sistem ya da özelleştirme olursa benlik sorun olmaz.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.211 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #22 cQti_60 dedi: 60 bin TL civarına çıkma ihtimalim var ama işlemciyi 7800x3D düşünüyorum hazır sistem ya da özelleştirme olursa benlik sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartından kısıcaksın o zaman yapacak bir şey yok gerçi düzgün sistemde yok elle alman gerekecek.
cQti_60 dedi: 60 bin TL civarına çıkma ihtimalim var ama işlemciyi 7800x3D düşünüyorum hazır sistem ya da özelleştirme olursa benlik sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartından kısıcaksın o zaman yapacak bir şey yok gerçi düzgün sistemde yok elle alman gerekecek.
A acemi virtüöz Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 28 1 Ekim 2025 #23 Luvyan dedi: Ekran kartından kısıcaksın o zaman yapacak bir şey yok gerçi düzgün sistemde yok elle alman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Elle ucuza nereden nasıl toplayabilirim?
Luvyan dedi: Ekran kartından kısıcaksın o zaman yapacak bir şey yok gerçi düzgün sistemde yok elle alman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Elle ucuza nereden nasıl toplayabilirim?
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.211 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #24 acemi virtüöz dedi: Elle ucuza nereden nasıl toplayabilirim? Genişletmek için tıkla... Akakçe, indirim paylasan sayfalar bizim forumdada var elemanlar @XPlasma gibi.
acemi virtüöz dedi: Elle ucuza nereden nasıl toplayabilirim? Genişletmek için tıkla... Akakçe, indirim paylasan sayfalar bizim forumdada var elemanlar @XPlasma gibi.
cQti_60 Picopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #25 Elle toplarsam daha pahalıya gelmez mi bide parçaları birleştirme sıkıntısı olduğu için hazır istiyorum
Elle toplarsam daha pahalıya gelmez mi bide parçaları birleştirme sıkıntısı olduğu için hazır istiyorum