Detay verir misiniz? Monitör çözünürlüğü, Curved mi ve Hz? İşlemci ve ekran kartı markası? Klavye switch türü?
İsterseniz klavyeyi düşürüp ram ve ssd yüksekte bilirsiniz.Monitör Curved olabilir Hz olarak +144 165 olabilir 1ms, işlemci AMD olmasını istiyorum, ekran kartı olarak NVIDIA, klavye ve mouse için bütçe sınırlı olduğundan idarelik bir şeyler kullanabilirim.
LG 34" 34WP75CP 1Ms 160Hz HDMI DP QHD FreeSync Curved Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 34" 34WP75CP 1Ms 160Hz HDMI DP QHD FreeSync Curved Gaming Monitor fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com SteelSeries Apex 5 Türkçe RGB Gaming Klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SteelSeries Apex 5 Türkçe RGB Gaming Klavye fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Razer DeathAdder Essential Mouse fiyatı, teknik özellikleri, Razer DeathAdder modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer DeathAdder Essential Mouse fiyatı, teknik özellikleri, Razer DeathAdder modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İsterseniz klavyeyi düşürüp RAM ve SSD yüksektebilirsiniz.
Hocam 34 inç ne maşallah.
Kasa olarak şöyle bir şey düşünüyordum.
Monitör olarak da bu aklımda vardı ama kararsızdım.VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Belki 2X 24inchte alabilirim önerileriniz varsa.Xiaomi Redmi Mi Curved 180Hz 1ms 34" WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bence önce PC özelliklerini ve monitörü iyi almaya bak. Klavye, mouse, kulaklık filan sonradan daha kolay alınabilen şeyler.
Sinerji'den çekiniyorum açıkçası son zamanlarda bazı haberleri çıktı ve ayrıca taksit imkanı yok vade farksız. O yüzden gaming.gen'den almayı düşünüyorum. Oradan bulabilirseniz çok sevinirim. Eğer öneri gelmezse Vulcan-7500F'i şunu almayı düşünüyorum. Monitör olarak sizin attığınızı değerlendirebilirim.
VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr