50.000 TL'ye kadar hazır sistem önerisi

Kuzey3939

Centipat
Daha fazla  
Bütçem 50k birkaç sitede baktım ama bilmiyorum, karar veremedim. Bütçede esneme payı yok, ona göre önerirseniz güzel olabilir.Birde vatan olursa güzel olabilir çünkü şehrimde sadece vatan var.Ailem internete pek güvenmiyor ama ikna edebilirim o yüzden nerde ucuzsa orası olsun

Son düzenleme:
Bütçem 50k birkaç sitede baktım ama bilmiyorum, karar veremedim. Bütçede esneme payı yok, ona göre önerirseniz güzel olabilir.

Sistemde sade kasamı ekipman dahil mi?

Bütçem 50k birkaç sitede baktım ama bilmiyorum, karar veremedim. Bütçede esneme payı yok, ona göre önerirseniz güzel olabilir.Birde vatan olursa güzel olabilir çünkü şehrimde sadece vatan var.Ailem internete pek güvenmiyor ama ikna edebilirim o yüzden nerde ucuzsa orası olsun
Tam sizlik. Kasayı isteğe bağlı beyaz yapabilirsiniz, SSD'yi MSI M470 Pro yapın.

Bu arada sistem toplama olayı artık yok ki nasıl mağazada sistem toplatmayı planlıyorsunuz? Hazır sistemlere vergi gelmesi sebebi ile OEM paket sistemine geçildi.

Bütçem 50k birkaç sitede baktım ama bilmiyorum, karar veremedim. Bütçede esneme payı yok, ona göre önerirseniz güzel olabilir. Bir de vatan olursa güzel olabilir çünkü şehrimde sadece vatan var. Ailem internete pek güvenmiyor ama ikna edebilirim o yüzden nerede ucuzsa orası olsun

Ailenizi ikna edip @815867 bu arkadaşın önerdigi sistemi almanızı öneririm.

@815867

teşekkür ederim.soğutucu ekledim 48k oldu.birde mağazada sistem toplatma olayını var diye biliyordum.zotac üzermi.birde ben şimdi mağazaya gitsem orda bunun aynısını aynı fiyat yapıyorlar dimi cahilliğimin kusuruna bakmayın daha önce kasalı bilgisayar hiç almadım bu ilk olucak

Son düzenleme:
teşekkür ederim.soğutucu ekledim 48k oldu.birde mağazada sistem toplatma olayını var diye biliyordum.zotac üzermi.birde ben şimdi mağazaya gitsem orda bunun aynısını aynı fiyat yapıyorlar dimi cahilliğimin kusuruna bakmayın daha önce kasalı bilgisayar hiç almadım bu ilk olucak
Hazır sistemlerin olayı zaten sistem toplama olması ama hazır sistem ifadesi rafa kalktı. Artık hazır sistemlere %20 vergi geldi ve satıcılar OEM paket sistemine geçti. Toplama yapmıyorlar. Kendiniz topluyorsunuz.
Sistemi internetten almak zorundasınız. Mağaza üzerinden elinize tek tek parça mı verecekler?
Sistemi kasayı beyaz ve SSD'yi MSI M470 Pro yaparak alabilirsiniz. Soğutucu olarak bu yeter ordan almayın:
Elektronik: Green 120 mm 4 bakır borulu kule tipi soğutucu 557 TL

Hazır sistemlerin olayı zaten sistem toplama olması ama hazır sistem ifadesi rafa kalktı. Artık hazır sistemlere %20 vergi geldi ve satıcılar OEM paket sistemine geçti. Toplama yapmıyorlar. Kendiniz topluyorsunuz.
Sistemi internetten almak zorundasınız. Mağaza üzerinden elinize tek tek parça mı verecekler?
Sistemi kasayı beyaz ve SSD'yi MSI M470 Pro yaparak alabilirsiniz. Soğutucu olarak bu yeter ordan almayın:
Elektronik: Green 120 mm 4 bakır borulu kule tipi soğutucu 557 TL
ama evden çıksam 30dk ya vatan mağazasındayım aynı şehirde olduğum için garip olmaz mı

peki teşekkür ederim ekran kartının zotac olması pek bilinmeyen marka daha önce duymamıştım ne kadar kaliteli
Yılların markası Zotac, gayet güvenilir. Sıcaklık olarak sorun çıkartmaz o model. Dediğim özelleştirmeleri yapmayı unutmayın internetten alırken. Dediğim soğutucuyuda alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı