Selamlar, ben yakın zamanda masaüstü almayı düşünüyorum az çok anlıyorum ama pek karar veremedim. Belki burada çok iyi bilen olur diye yazmaya karar verdim. 50k sistem olacak, 3-4K daha çıkabilirim üstüne. Bir de RTX sistem onerirseniz daha çok sevinirim. İyi günler.
Selamlar, ben yakın zamanda masaüstü almayı düşünüyorum az çok anlıyorum ama pek karar veremedim. Belki burada çok iyi bilen olur diye yazmaya karar verdim. 50k sistem olacak, 3-4K daha çıkabilirim üstüne. Bir de RTX sistem onerirseniz daha çok sevinirim. İyi günler.
Eğer hazır sistem alçak sanız, pchocası YouTube kanalına bakmanızı öneririm. Bende kendime pchocasından aldım 50.000₺'lik bilgisayarı 45.000₺ ye alabilirsiniz. İletişime geçip sölediniz fiyata bilgisayar çıkıp çıkmicanı ögrenebilirsiniz.
Bu arada kendim pch goat V1 aldım.
Fiyatlar mükemmel teşekkürler kasaya bakamadım uyumlu mu değil mi diye ama şöyle bir sorun var çok fazla darboğaz yapıyor başka bir işlemci önerebilir misin 10 bine kadar?
Fiyatlar mükemmel teşekkürler kasaya bakamadım uyumlu mu değil mi diye ama şöyle bir sorun var çok fazla darboğaz yapıyor başka bir işlemci önerebilir misin 10 bine kadar?
Hocam onların hepsi yanlış. En son 7800x3d 4080Super ile bana darboğaz gösteriyordu . 7500f 4070S darboğaz olmaz hocam. Bütçenizi daha da artıracaksanız işlemci konusunda 7700x yapabilirsiniz.
Hocam onların hepsi yanlış. En son 7800x3D RTX 4080 Super ile bana darboğaz gösteriyordu . 7500F 4070s darboğaz olmaz hocam. Bütçenizi daha da artıracaksanız işlemci konusunda 7700X yapabilirsiniz.