R Reveal1 Picopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Merhaba müzikle uğraşmak istiyorum. 50.000 TL'ye bilgisayar sistemi dahil ekipmanlar kurulabilir mi?
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.462 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 8 Aralık 2024 #2 Reveal1 dedi: Merhaba müzikle uğraşmak istiyorum. 50.000 TL'ye bilgisayar sistemi dahil ekipmanlar kurulabilir mi? Genişletmek için tıkla... Müzik prodüksiyonu için özellikli bir bilgisayar gerekmiyor. Ancak "müzik ile uğraşmak" dediğiniz meselenin ucu - bucağı yok. Ne yapmak istediğinizi detaylı yazın ki, size şimdi gelip burada boşa ve gereksiz masraf yaptırtmasınlar...
Reveal1 dedi: Merhaba müzikle uğraşmak istiyorum. 50.000 TL'ye bilgisayar sistemi dahil ekipmanlar kurulabilir mi? Genişletmek için tıkla... Müzik prodüksiyonu için özellikli bir bilgisayar gerekmiyor. Ancak "müzik ile uğraşmak" dediğiniz meselenin ucu - bucağı yok. Ne yapmak istediğinizi detaylı yazın ki, size şimdi gelip burada boşa ve gereksiz masraf yaptırtmasınlar...