Ben DLSS icin demedim siz sadece oyun için bakıyorsunuz olaya bu adam PC'yi alınca sabah akşam oyun mu oyayacak illa PC'nin güç isteyen işleri olacak RTX serisi bu işler icin biçilmiş kaftan.
Sadece oyun icin alacaksan 5070 Ti falan girin AMD olarak da 9070XT alabilirsin ama önerim degil 5070 Ti'den güçlü olsa da yeri gelecek başka işlerdede kullanacaksın yapay zeka ilerliyor NVIDIA almak daha mantıklı.
Anlıyorum. Her önüne gelen AI kullanıyor zaten ;D senin o yapay zeka dediğini normal kullanıcıların %80i kullanmıyor gerek duymuyor ve 16 GB VRAM az kalıyor o işler için.
Ben DLSS icin demedim siz sadece oyun için bakıyorsunuz olaya bu adam PC'yi alınca sabah akşam oyun mu oyayacak illa PC'nin güç isteyen işleri olacak RTX serisi bu işler icin biçilmiş kaftan.
Eskisi gibi değil şuan destek veriliyor amd kartlara abartı render işi yoksa 9070xt ort 5070 performansı verebiliyor saf güç olarak zaten 9070xt daha önde. Aradaki fiyat farkıda gayet yüksek oyun ufak tefek işlerde 9070xt daha mantıklı neden 2x16gb ram olmuş 10k en ucuz 5070ti sistem 85 90k ediyor 9070xt 65k 70k civarına geliyor. Ciddi anlamda cuda vs kullanılmıyorsa gereksiz.
Ustelik 50k yazıyor konu başlığında 5070ti kendi başına 41k nasil yeticek en ucuz 9070xt sistem 52k yine. 5070 falan alabiliyorsun muadil olarak.