R ReyLL Zeptopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 40.000-50.000TL arası PC almak istiyorum, iyi bir PC istiyorum ama bu konulara cok hakim değilim. Bir rehbere ihtiyacım var Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2024
40.000-50.000TL arası PC almak istiyorum, iyi bir PC istiyorum ama bu konulara cok hakim değilim. Bir rehbere ihtiyacım var
Alperenzer0 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 480 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #2 Hemen bakayım hocam, monitör dahil mi?
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.354 Çözümler 4 21 Ağustos 2024 #3 ReyLL dedi: 40.000-50.000TL arası PC almak istiyorum, iyi bir PC istiyorum ama bu konulara cok hakim değilim. Bir rehbere ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Oyun için mi kullanacaksınız hocam. Ve ekran kartı olarak AMD mi NVIDIA mı istiyorsunuz.
ReyLL dedi: 40.000-50.000TL arası PC almak istiyorum, iyi bir PC istiyorum ama bu konulara cok hakim değilim. Bir rehbere ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Oyun için mi kullanacaksınız hocam. Ve ekran kartı olarak AMD mi NVIDIA mı istiyorsunuz.
R ReyLL Zeptopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #4 Matany dedi: Oyun için mi kullanacaksınız hocam. Ve ekran kartı olarak AMD mi NVIDIA mı istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... oyun için kullanıcağım,nvidia olursa iyi olur amd iyi değil diyorlar
Matany dedi: Oyun için mi kullanacaksınız hocam. Ve ekran kartı olarak AMD mi NVIDIA mı istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... oyun için kullanıcağım,nvidia olursa iyi olur amd iyi değil diyorlar
zux Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ağustos 2024 #5 Direkt olarak konuya giriyorum parçaları tek tek almayacaksanız incehesaptan alın. Diğer siteleri önermem. Özellikle itopya gibi siteleri
Direkt olarak konuya giriyorum parçaları tek tek almayacaksanız incehesaptan alın. Diğer siteleri önermem. Özellikle itopya gibi siteleri
R ReyLL Zeptopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #6 zux dedi: Direkt olarak konuya giriyorum parçaları tek tek almayacaksanız incehesaptan alın. Diğer siteleri önermem. Özellikle itopya gibi siteleri Genişletmek için tıkla... tamam sağolun
zux dedi: Direkt olarak konuya giriyorum parçaları tek tek almayacaksanız incehesaptan alın. Diğer siteleri önermem. Özellikle itopya gibi siteleri Genişletmek için tıkla... tamam sağolun
Alperenzer0 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 480 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #7 zux dedi: Direkt olarak konuya giriyorum parçaları tek tek almayacaksanız İncehesap'tan alın. Diğer siteleri önermem. Özellikle İtopya gibi siteleri. Genişletmek için tıkla... Gençer gmaing ve Gaming gen gibi siteler ince hesap ve İtopya'dan çok daha ucuza çok daha iyi sistemler satıyorlar. ReyLL dedi: Tamam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Gençer Gaming Sinerji Gaming gen. GameGaraj. İncehesap. İtopya. İnventus. Tebilon. Siteleri güvenilir hazır sistem satan platformlar.
zux dedi: Direkt olarak konuya giriyorum parçaları tek tek almayacaksanız İncehesap'tan alın. Diğer siteleri önermem. Özellikle İtopya gibi siteleri. Genişletmek için tıkla... Gençer gmaing ve Gaming gen gibi siteler ince hesap ve İtopya'dan çok daha ucuza çok daha iyi sistemler satıyorlar. ReyLL dedi: Tamam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Gençer Gaming Sinerji Gaming gen. GameGaraj. İncehesap. İtopya. İnventus. Tebilon. Siteleri güvenilir hazır sistem satan platformlar.
R ReyLL Zeptopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #8 Alperenzer0 dedi: Gençer gmaing ve Gaming gen gibi siteler ince hesap ve İtopya'dan çok daha ucuza çok daha iyi sistemler satıyorlar. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Alperenzer0 dedi: Gençer gmaing ve Gaming gen gibi siteler ince hesap ve İtopya'dan çok daha ucuza çok daha iyi sistemler satıyorlar. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Osman58erd Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 227 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #9 önerim incehesap
Alperenzer0 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 480 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #10 ReyLL dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 50000 TL monitör dahil bütçemi dahil olmadan mı?