İyi akşamlar, konuyla ilgisini anlamadım dostum ama uzakyol kaptanıyım.Hocam iyi akşamlar. Yanlış anlamayın ama mesleğinizi merak ettim de söyler misiniz?
Bir ay içinde toplayacağım sistem şimdilik bu şekilde. Bir tık performanstan ödün vermeden daha uygun hale getirmek istiyorum sistemi. Bunu yaparken 4K monitörden veya DDR5'ten vazgeçmek istemiyorum. Bunun dışında yorumlarınızı ve donanım tavsiyelerinizi linkiyle beraber vermeniz bana çok yardımcı olur şimdiden teşekkürler!
Trendyol'daki RAM'ler genelde ikinci el paketlenmiş oluyor hocam. Gidip bayiden almanızı tavsiye ederim. Ayrıca bu sistem eğer Türkiye'de yaşıyorsanız ya da yayıncı değilseniz pek gerekli değil. 4K yerine 2K oynayıp 3060a yönelebilirsiniz.
yorum yok kendi tercihi neyse onu alsın. sistemi daha uygun hale getirebilmek için dedimOyun oynamak zorunluluk değil zaten gereklilikten bahsetmenin mantığı yok. 4K sistem alacak bütçesi varsa neden 2K oynasın?
32 ramde sunucu falan açmayacaksanız çok gereksiz. monsteri olan arkadaşım 32 kullanıyordu 16dan pek farkı yok aynı anda gta cs valo vs oynamayacaksanız mantıksızSistem güzel hocam sadece RAM olarak bunu almaya çalışın bence:
Kingston FURY BEAST 32GB 5200MHZ DDR5 CL40 DIMM (KIT OF 2) BLACK-PC-KF552C40BBK2-32 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kingston FURY BEAST 32GB 5200MHZ DDR5 CL40 DIMM (KIT OF 2) BLACK-PC-KF552C40BBK2-32 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Yorum yok kendi tercihi neyse onu alsın. Sistemi daha uygun hale getirebilmek için dedim
32 RAM'de sunucu falan açmayacaksanız çok gereksiz. Monster'i olan arkadaşım 32 kullanıyordu 16'dan pek farkı yok aynı anda GTA CS Valorant vs oynamayacaksanız mantıksız
Gigabyte RX 6900 XT GAMING OC 16G GV-R69XTGAMING OC-16GD 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (16500)Bir ay içinde toplayacağım sistem şimdilik bu şekilde. Bir tık performanstan ödün vermeden daha uygun hale getirmek istiyorum sistemi. Bunu yaparken 4K monitörden veya DDR5'ten vazgeçmek istemiyorum. Bunun dışında yorumlarınızı ve donanım tavsiyelerinizi linkiyle beraber vermeniz bana çok yardımcı olur şimdiden teşekkürler!