50.000 TL'ye sistem önerisi

Doruk_YmN

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben bir sistem toplamak istiyorum ekran kartı işlemci kasa falan aklımda zaten sadece sizden anakart RAM ve sıvı soğutma önerisi istiyorum bu arada beyaz sistem toplayacağım. Ekran kartı 7800XT ASUS. İşlemci Ryzen 5 7600X düşündüm kasa olarak da h6Flow white düşündüm. Bu arada DDR5 olursa daha iyi olur. Teşekkürler.

50k dediğim tüm sistem değil bu arada sadece ana bileşenler için düşündüm 50k yı teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam simdi Asus 7800XT falan demissiniz tamam ama bu Asus DUAL 7880XT mi, Asus TUF Gaming 7800XT mi falan biz nereden bilelim? Bu bilesenleri nereden alacaksiniz bilmiyorum ama once kendi capinizda onlari belirleyip, daha sonra bu sectiginiz CPU, GPU ve kasa toplamda ne kadar tutuyor onu soylerseniz daha iyi bir oneri yapabilirdik size. Butcenizin ne kadar kaldigini bilmeden bir seyler onermek zor.

Hocam simdi ASUS 7800XT falan demissiniz tamam ama bu ASUS Dual 7880XT mi, ASUS TUF Gaming 7800XT mi falan biz nereden bilelim? Bu bilesenleri nereden alacaksiniz bilmiyorum ama once kendi capinizda onlari belirleyip, daha sonra bu sectiginiz CPU, GPU ve kasa toplamda ne kadar tutuyor onu soylerseniz daha iyi bir oneri yapabilirdik size. Butcenizin ne kadar kaldigini bilmeden bir seyler onermek zor.

Pardon hocam söylemeyi unutmuşum ekran kartı ASUS TUF ve ayrıca hocam yaklaşık olarak 40k diyebilirim baktığım çoğu yerde fiyatları genelde aynı olmadığı için bir de beyaz olduğu için malum ekstra pahalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı