Bat Le
Femtopat
Daha fazla
Yazılım ve oyun için işlemcisi iyi olan bir sistem önerebilir misiniz? Oyun olarak CS falan oynuyorum. Fırsat ürünleri vs varsa piyasaya hakimseniz yardımcı olursanız sevinirim. Ve nereden alsam daha uyguna gelir taksitli olarak almak istiyorum. Pek bilgim yok firmalar hakkında.
Monitör ve klavye lazım bir de onlara ek bütçe ayırıyorum. Klavyelere henüz bakmadım.
Monitör olarak şu 3'ü arasında kaldım. Hangisi daha iyi veya varsa farklı tavsiyeniz aydınlatırsanız iyi olur:
ty.gl
ty.gl
ty.gl
Monitör ve klavye lazım bir de onlara ek bütçe ayırıyorum. Klavyelere henüz bakmadım.
Monitör olarak şu 3'ü arasında kaldım. Hangisi daha iyi veya varsa farklı tavsiyeniz aydınlatırsanız iyi olur:
AOC 24,5" 240hz 0.5ms Fhd Hdmı,dp Gamıng Monıtor 25g3zm/bk - Fiyatı, Yorumları
AOC 24,5" 240hz 0.5ms Fhd Hdmı,dp Gamıng Monıtor 25g3zm/bk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
LENOVO Legion 24.5" R25f-30 FHD 240 Hz 0.5ms Monitör 67B8GACBTK - Fiyatı, Yorumları
LENOVO Legion 24.5" R25f-30 FHD 240 Hz 0.5ms Monitör 67B8GACBTK yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Gamepower Vivid V80 27'' Fast VA Panel Curved RGB 300Hz 0.5ms FHD 2x2W Speaker Gaming Monitör (Sıfır - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Vivid V80 27'' Fast VA Panel Curved RGB 300Hz 0.5ms FHD 2x2W Speaker Gaming Monitör (Sıfır yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: