50.000 TL'ye sistem önerisi

samedfomen06

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşıma toplamayı düşündüğümüz sistemi sizlerle paylaştım. Aynı sıra "Donanım Arşivi" de 5070'li 45 bin TL sistem çıkarınca arkadaş hangisi arasında tercih yapacağını bilemedi.

Kasayı kullanacak arkadaş sonradan herhangi bir parça eklemek istemiyor. Sadece sonradan RAM eklemesi yapabilirim dedi.%80 Online oyunlar oynayan biri. Daha çok CS:GO PUBG Valorant Battlefield...
50 bin TL'ye monitör dahil bir sistem istiyor. Klavye fare ve kulaklığı kendisi alacak. Bu bütçeye dahil değil.

Not: Eğer Donanım Arşivi sistemi alırsa bütçeye göre mecburi 1080p monitör kalıyor ama topladığımız sistemde 2K monitör için bütçe yeterli.

Toplamayı düşündüğümüz sistem:
Sapphire RX 7800XT Nitro.
Ryzen 5 7500F (stok fan)
ASUS Prime B650 m k
Patriot 16 GB RAM.
Kioxia Exceria Plus 1TB SSD.
XPG kasa + 750 watt Gold PSU (anayapı cvs)
Fiyat: 42.000

Donanım Arşivi sistem:
Palit RTX 5070.
Ryzen 5 7500F.
BIOSTAR B650MT.
TwinMOS voltx 2x16 GB RAM.
Crucial E100 1TB SSD.
FSP kasa + 750 watt bronz PSU.
Aigo 120mm islemci sıvı soğutucu.
Fiyat: 45.000 TL.

Hocam Donanım Arşivi sistemi güzel, 7800XT kullanıyorum bende çok memnunum ama RTX 5070 seçeneğim olsaydı onu seçerdim daha yeni teknoloji DLSS, RT'den dolayı. Benim önerim Donanım Arşivi'nin sistem ama 2K monitör çok daha sağlıklı bu iki ekran kartı içinde.

Hocam Donanım Arşivi sistemi güzel, 7800XT kullanıyorum bende çok memnunum ama RTX 5070 seçeneğim olsaydı onu seçerdim daha yeni teknoloji DLSS, RT'den dolayı. Benim önerim Donanım Arşivi'nin sistem ama 2K monitör çok daha sağlıklı bu iki ekran kartı içinde.

Evet ama o sistemi alırsak mecbur 1080p alacağız çünkü 50 bin TL bütçeyi geçmemesi gerekiyor. Böyle bir seçim söz konusu. Ama multiplayer oyuncu oldugu için DLSS kullanacağını düşünmüyorum. RT de multiplayer da çok gerekli değil gibi.

Monitör olarak bu var hocam hemen hemen kafa kafaya geliyor, Donanım Arşivi sistemi ile beraber. En kötü 2.el de 2-3 aylık temiz bulabilirsiniz 5000 TL'ye monitör hocam hatta yaşadığınız ili söyleyin bakayım size.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı