feelingtrader
Femtopat
Daha fazla
Anladım dediğim gibi çok bilgim yok ama buraya zaten almadan önce örnek fikir kazanmak için yazdım örnek sistem önerileri için bekliyorum yine de sağolunHazır değil de parçaları tek tek alıp toplamanız daha iyi olur. Hem fiyat açısından hem de istenilen parçalar takılmış olur. Ama sizin de dediğiniz gibi çok bilginiz yoksa size söylediğimiz parçaları Gamepower, vatan gibi yerlerde istediğiniz parçaları ileterek toplayabilirsiniz.
İlk kez bilgisayar sistemi alacağım ve konu hakkında bilgili değilim. Aynı bütçe içerisinde masaüstü sistemlerden daha yüksek performans alındığını biliyorum. O yüzden masaüstü düşündüm. İndirime denk gelen performans açısından yüksek masaüstüyle yarışacak laptop da olur. Dediğim gibi bütçem toplam 50.000 TL'ye monitör mouse klavye vs. de dahil, oyun konusunda performanslı bir sistem istiyorum. Akvaryum kasa ve beyaz renkli olması ikinci planda güzel olur.
Teşekkürler farklı tavsiyeleri olanlar için de bekliyorumInno3d N50702-12d7x-195064n Geforce Rtx5070 Twin X2 Oc 12gb 192bit Gddr7 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Inno3d N50702-12d7x-195064n Geforce Rtx5070 Twin X2 Oc 12gb 192bit Gddr7 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Thermalright Assassin King 120 Se Tl-C12C 120Mm Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu (Tf4 Termal Macun Dahi̇Ldi̇R) - idefix
Thermalright Assassin King 120 Se Tl-C12C 120Mm Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu (Tf4 Termal Macun Dahi̇Ldi̇R) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Termal Macun ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Kioxia Exceria 1TB m.2 NVME LSD10Z001TG8 3D 50 - PttAVM
Kioxia Exceria 1TB m.2 NVME LSD10Z001TG8 3D 5000/3900 ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025www.pttavm.com
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr
Rampage Smx-r28 Cool Rgb Işıklı Macro 7200dpi - PttAVM
Rampage Smx-r28 Cool Rgb IÅıklı Macro 7200dpi / 1000hz Gaming Oyuncu Mouse Profesyonel Mouse ve aradıÄın yüzlerce farklı ürün çeÅitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye baÅla! - 2025www.pttavm.com
Rampage BYGAMEX-K2 Rainbow Membrane Kablolu Gaming Klavye | ITOPYA
Rampage BYGAMEX-K2 Rainbow Membrane Kablolu Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile BYGAMEX-K2 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Genel Markalar Xxl 90*40 Cm Game Oyuncu Dayanıklı Hassas Ergonomik Siyah Kaymaz Mouse Pad - Kenar Dikişli Mousepad - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Xxl 90*40 Cm Game Oyuncu Dayanıklı Hassas Ergonomik Siyah Kaymaz Mouse Pad - Kenar Dikişli Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kulaklık hakkında çok bilgim olmadığı için önermedim yanlış yönlendirme olmasın.
İlk kez bilgisayar sistemi alacağım ve konu hakkında bilgili değilim. Aynı bütçe içerisinde masaüstü sistemlerden daha yüksek performans alındığını biliyorum. O yüzden masaüstü düşündüm. İndirime denk gelen performans açısından yüksek masaüstüyle yarışacak laptop da olur. Dediğim gibi bütçem toplam 50.000 TL'ye monitör mouse klavye vs. de dahil, oyun konusunda performanslı bir sistem istiyorum. Akvaryum kasa ve beyaz renkli olması ikinci planda güzel olur.
70k olduysa daha iyi hocam.Teşekkürler farklı tavsiyeleri olanlar için de bekliyorum
Beyler bir şekilde bütçem total 70.000 tl ye yükseldi monitör klavye mouse vs dahil olmalı oyunlarda en yüksek performans verecek sistem önerilsrinizi bekliyorum klavyenin de kaliteli mekanik bir klavye olması lazım (mümkünse tüm parçalar beyaz)
@Xitana hocam buradan yardımcı olırsanız sevinirim
Hocam toplam bütçe 70 o kesin beyaz renk tercihim olur bu işi zorlaştırıyor galiba ama 70 olan bütçeyle de nvidia ekran kartı tercih etsek değişen ne olur neden bilmem daha çok hoşuma gidiyor performans olarak daha düşük olacaksa çok önemli değil
AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 6.188,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 458,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
45.4K yapıyor sistem.
70k olduysa daha iyi hocam.
60k'ya kasayı topluyorum o zaman.
AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7700 Sekiz Çekirdek 3.8 GHz İşlemci özelliklerini incele, 8.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html (2 tane)
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
61k, bütçeniz hangisine yetiyorsa onu alın.
@XitanaHocam toplam bütçe 70 o kesin beyaz renk tercihim olur bu işi zorlaştırıyor galiba ama 70 olan bütçeyle de nvidia ekran kartı tercih etsek değişen ne olur neden bilmem daha çok hoşuma gidiyor performans olarak daha düşük olacaksa çok önemli değil
Hocam toplam bütçe 70 o kesin beyaz renk tercihim olur bu işi zorlaştırıyor galiba ama 70 olan bütçeyle de NVIDIA ekran kartı tercih etsek değişen ne olur neden bilmem daha çok hoşuma gidiyor performans olarak daha düşük olacaksa çok önemli değil.
@Xitana
Hocam letgo üzerinden şöyle bir ilan gördüm hoşuma gitti sanırım önerdiğiniz daha güçlü ama toplu olarak gerçekten hoşuma gitti bir bakıp yorumlar mısınız https://www.letgo.com/ad/1712358278 @Xitana5070 Ti'a geçmeye değmez hocam, 9070XT daha performanslı ve NVIDIA istiyorsanız en ucuz 5070 Ti 38k.
Hocam Letgo üzerinden şöyle bir ilan gördüm hoşuma gitti sanırım önerdiğiniz daha güçlü ama toplu olarak gerçekten hoşuma gitti bir bakıp yorumlar mısınız https://www.letgo.com/ad/1712358278 @Xitana