50.000 TL'ye sistem önerisi

feelingtrader

Femtopat
Daha fazla  
İlk kez bilgisayar sistemi alacağım ve konu hakkında bilgili değilim. Aynı bütçe içerisinde masaüstü sistemlerden daha yüksek performans alındığını biliyorum. O yüzden masaüstü düşündüm. İndirime denk gelen performans açısından yüksek masaüstüyle yarışacak laptop da olur. Dediğim gibi bütçem toplam 50.000 TL'ye monitör mouse klavye vs. de dahil, oyun konusunda performanslı bir sistem istiyorum. Akvaryum kasa ve beyaz renkli olması ikinci planda güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır değil de parçaları tek tek alıp toplamanız daha iyi olur. Hem fiyat açısından hem de istenilen parçalar takılmış olur. Ama sizin de dediğiniz gibi çok bilginiz yoksa size söylediğimiz parçaları Gamepower, vatan gibi yerlerde istediğiniz parçaları ileterek toplayabilirsiniz.

Anladım dediğim gibi çok bilgim yok ama buraya zaten almadan önce örnek fikir kazanmak için yazdım örnek sistem önerileri için bekliyorum yine de sağolun

Kulaklık hakkında çok bilgim olmadığı için önermedim yanlış yönlendirme olmasın.

Teşekkürler farklı tavsiyeleri olanlar için de bekliyorum

Beyler bir şekilde bütçem total 70.000 tl ye yükseldi monitör klavye mouse vs dahil olmalı oyunlarda en yüksek performans verecek sistem önerilsrinizi bekliyorum klavyenin de kaliteli mekanik bir klavye olması lazım (mümkünse tüm parçalar beyaz)

@Xitana hocam buradan yardımcı olırsanız sevinirim

Son düzenleme:

45.4K yapıyor sistem.

70k olduysa daha iyi hocam.

60k'ya kasayı topluyorum o zaman.

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html (2 tane)

61k, bütçeniz hangisine yetiyorsa onu alın.

Hocam toplam bütçe 70 o kesin beyaz renk tercihim olur bu işi zorlaştırıyor galiba ama 70 olan bütçeyle de nvidia ekran kartı tercih etsek değişen ne olur neden bilmem daha çok hoşuma gidiyor performans olarak daha düşük olacaksa çok önemli değil

@Xitana

Son düzenleme:

5070 Ti'a geçmeye değmez hocam, 9070XT daha performanslı ve NVIDIA istiyorsanız en ucuz 5070 Ti 38k.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…