50.000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
50000
Anakart fiyatına göre çok kötü. Size attığım linkte önerdiğim diğer anakarta bakınız.

AMD Ryzen 5 7600X işlemci RTX 4070 Ti ekran kartında darboğaz olur mu?

Ryzen 7 7700X 1080P'de darboğaz olur mu?

7700X çok gereksiz bir işlemci 7600X alın. Ayrıca darboğaz korkulacak bir şey değil sadece ekran kartından tam verim alamazsınız. 1080p kullanacaksanız 4070 Ti gibi bir karta gerek yok zaten. Ama alabiliyorsanız LGA1700 DDR5 bir anakart ve 13600KF öneririm.

Merhaba hocam senin topladığın sistemi baya beğendim, konuyu açan arkadaş gibi 2 TB SSD istiyorum.
- Muadil olarak Samsung'u atmışsın, sence Samsung 2TB mı yoksa ilk topladığın sistemdeki Kingston olandan 2 tane almak mı ?
- Aklıma en çok takılan şey Intel mi AMD mi ? AMD ile ilgili ısınma ve performans olarak çok şikayet geliyor. 50K veriyoruz az para değil.
- 1080 P oynayacağım çoğunlukla mmorpg oynuyorum zaten. İleride belki 2k monitör alırım 4070 ve 4070 Ti arasında kaldım, darboğaz yapar mı ? hangisini önerirsin. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

-Hocam kingstondan 2 tane alırsanız pahalı geliyor. İsterseniz 1tb kingston 1 tb samsung alın.
-Bence AMD çünkü daha uzun ömürlü am5 sizi baya bir götürür. Sıcaklık olarak sıvı soğutucu da var maksimum yükte 90 civarı görüyor.
-Alabiliyorsanız 4070 ti alın hocam darboğaz yapmaz.
VE birkaç değişiklik yaptım hocam sistemde aşağıda bakabilirsiniz. 2 adet ssd var. TOPLAM 50 BİN TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…