50.000 TL'ye SolidWorks ve Blender gibi programlar için laptop önerisi

Makaleler
10
Yer
Konya, Selçuklu
Daha fazla  
Oyun neredeyse hiç oynanmayacak. Ağırlıklı olarak SolidWorks, Blender, Fusion360 gibi programlar kullanılacak. İşlemci benim için çok önemli. Kesinlikle ısınmamalı cihaz. Ekran da aynı şekilde önemli.

Şimdiden sağ olun.

@Artoria Pendragon @Astiva

Helios soğutma olarak daha üstün diye hatırlıyorum. Sizce i7 13700HX mi Ryzen 9 7940HS mi?

Ayrıca, ekran kartı TDP'si olarak kaç onları da söylerseniz sevinirim.

Helios soğutma olarak daha üstün diye hatırlıyorum. Sizce i7 13700HX mi Ryzen 9 7940HS mi?

İkisinde de TGP değeri 140w.

13700HX daha güçlü ama daha fazla ısınacaktır. Isınması pek problem teşkil etmiyor, sıvı metal var zaten, pump-out gibi bir sorunla da karşılaşmazsınız.

İkisi de 140W, soğutma olarak aşırı fark yok benzerler. Panelden dolayı Helios tercih ederdim.

İkisi de 140W, soğutma olarak aşırı fark yok benzerler. Panelden dolayı Helios tercih ederdim.

RAM'leri tek kanal mı çift kanal mı?

Ayrıca Acer servisi düzeldi mi? O da önemli.

Kusura bakmayın soruları aklıma geldikçe soruyorum.

Nitro da tek kanalmış. Kaynaklar:

2K ekran çok güzel olmuş. SSD'ye de şu anki sistemimde takılı olan 970 EVO'yu takarsam tam olur. Sağ olun efendim. Düşüneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…