Prodigybiri Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 77 Çözümler 1 5 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar selam 50.000 TL'ye sistem toplamayı planlıyorum, elimde SSD'im var, ekran kartı NVIDIA istiyorum. Nasıl bir sistem önerirsiniz?
Arkadaşlar selam 50.000 TL'ye sistem toplamayı planlıyorum, elimde SSD'im var, ekran kartı NVIDIA istiyorum. Nasıl bir sistem önerirsiniz?
gelety78 Femtopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 NVIDIA INTEL CORE I5 12TH GEN MSI 180 HZ MONITOR INCA KEYBOARD RAZER PRO CLICK MINI Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #2 Şöyle bir şey topladım uygun mudur? Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet! www.incehesap.com
Şöyle bir şey topladım uygun mudur? Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet! www.incehesap.com
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #3 NVIDIA şart mı? O bütçede 9070XT çıkar. NVIDIA şart ise 5070 toplanır. gelety78 dedi: Şöyle bir şey topladım uygun mudur? Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Daha kötüsü toplanamazdı.
NVIDIA şart mı? O bütçede 9070XT çıkar. NVIDIA şart ise 5070 toplanır. gelety78 dedi: Şöyle bir şey topladım uygun mudur? Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Daha kötüsü toplanamazdı.
gelety78 Femtopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 NVIDIA INTEL CORE I5 12TH GEN MSI 180 HZ MONITOR INCA KEYBOARD RAZER PRO CLICK MINI Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #4 efebatiin dedi: NVIDIA şart mı? O bütçede 9070XT çıkar. NVIDIA şart ise 5070 toplanır. Daha kötüsü toplanamazdı. Genişletmek için tıkla... Beğenmediyseniz yapabileceğim bir şey yok elimden bu kadar geldi. Arkadaş 50.000 demiş, bende 50.000 TL'nin altında toplamaya çalıştım.
efebatiin dedi: NVIDIA şart mı? O bütçede 9070XT çıkar. NVIDIA şart ise 5070 toplanır. Daha kötüsü toplanamazdı. Genişletmek için tıkla... Beğenmediyseniz yapabileceğim bir şey yok elimden bu kadar geldi. Arkadaş 50.000 demiş, bende 50.000 TL'nin altında toplamaya çalıştım.
Prodigybiri Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 77 Çözümler 1 6 Haziran 2025 #5 efebatiin dedi: NVIDIA şart mı? O bütçede 9070XT çıkar. NVIDIA şart ise 5070 toplanır. Daha kötüsü toplanamazdı. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce çokça AMD ekran kartı kullandım hepsinde dilim yandı o yüzden NVIDIA istiyorum bu sefer. gelety78 dedi: Şöyle bir şey topladım uygun mudur? Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama zaten depolamaya ihtiyacım yok.
efebatiin dedi: NVIDIA şart mı? O bütçede 9070XT çıkar. NVIDIA şart ise 5070 toplanır. Daha kötüsü toplanamazdı. Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce çokça AMD ekran kartı kullandım hepsinde dilim yandı o yüzden NVIDIA istiyorum bu sefer. gelety78 dedi: Şöyle bir şey topladım uygun mudur? Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama zaten depolamaya ihtiyacım yok.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.573 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #6 Prodigybiri dedi: Hocam daha önce çokça AMD ekran kartı kullandım hepsinde dilim yandı o yüzden NVIDIA istiyorum bu sefer. Teşekkür ederim ama zaten depolamaya ihtiyacım yok. Genişletmek için tıkla... 9070XT alırsan pişman olmazsın fakat senin tercihin. O bütçede RTX5070 R7 7700 bir sistem çıkar.
Prodigybiri dedi: Hocam daha önce çokça AMD ekran kartı kullandım hepsinde dilim yandı o yüzden NVIDIA istiyorum bu sefer. Teşekkür ederim ama zaten depolamaya ihtiyacım yok. Genişletmek için tıkla... 9070XT alırsan pişman olmazsın fakat senin tercihin. O bütçede RTX5070 R7 7700 bir sistem çıkar.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.033 Makaleler 2 Çözümler 9 6 Haziran 2025 #7 gelety78 dedi: Şöyle bir şey topladım uygun mudur? Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... O parayı fakirlere dağıt en azından sevap işlersin bu çöp sistem nasıl 50k kafam almıyor.
gelety78 dedi: Şöyle bir şey topladım uygun mudur? Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... O parayı fakirlere dağıt en azından sevap işlersin bu çöp sistem nasıl 50k kafam almıyor.
Prodigybiri Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 77 Çözümler 1 9 Haziran 2025 #8 efebatiin dedi: 9070XT alırsan pişman olmazsın fakat senin tercihin. O bütçede RTX5070 R7 7700 bir sistem çıkar. Genişletmek için tıkla... o da olabilir ekran kartı olarak tabi, işlemci olarak r7 7800x3d düşünüyorum önbelleğinden olayı
efebatiin dedi: 9070XT alırsan pişman olmazsın fakat senin tercihin. O bütçede RTX5070 R7 7700 bir sistem çıkar. Genişletmek için tıkla... o da olabilir ekran kartı olarak tabi, işlemci olarak r7 7800x3d düşünüyorum önbelleğinden olayı
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.230 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #9 gelety78 dedi: Beğenmediyseniz yapabileceğim bir şey yok elimden bu kadar geldi. Arkadaş 50.000 demiş, bende 50.000 TL'nin altında toplamaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam yapabileceğin şey bilgi sahibi olmadığın konular hakkında fikir vermemek.
gelety78 dedi: Beğenmediyseniz yapabileceğim bir şey yok elimden bu kadar geldi. Arkadaş 50.000 demiş, bende 50.000 TL'nin altında toplamaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam yapabileceğin şey bilgi sahibi olmadığın konular hakkında fikir vermemek.
Prodigybiri Hectopat Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 77 Çözümler 1 9 Haziran 2025 #10 efebatiin dedi: 9070XT alırsan pişman olmazsın fakat senin tercihin. O bütçede RTX5070 R7 7700 bir sistem çıkar. Genişletmek için tıkla... 9070 XT için hangi markayı önerirsiniz hocam.
efebatiin dedi: 9070XT alırsan pişman olmazsın fakat senin tercihin. O bütçede RTX5070 R7 7700 bir sistem çıkar. Genişletmek için tıkla... 9070 XT için hangi markayı önerirsiniz hocam.