50.000 TL'ye telefon önerisi

Hocam bence onların hakkını bu kadar yememelisiniz. Çinliler teknolojiye Amerikalı'lardan daha fazla öncülük yapıyor.

Size laf anlatilmayacagini anladım. Xiaomi telefon 31 gün şarjı gidiyor abiii 38348395 megapiksel kamerası var abiii hahaah. cogunuza bedava 16 pro Max mi yoksa çin malı telefonların amiral gemisi telefonları mi desem alayiniz iPhone seçersiniz kendinizi kandırmayın. Dünyanın %99 luk çoğunlugu da iPhone seçer.

Ben S25 Ultra seçerim. Paneli ve Zoom kalitesi için. 16 Pro Max senin olsun.

Burada Xiaomi'nin herhangi bir telefonunun sözü geçmiyor. Haksız olduğunuzu anladıysanız boşuna konu değiştirmeyin.

Hocam sabahtandır bir kişi bile savunmadı Xiaomi'yi. Honor Magic7 Pro'yu önerdik ve kendince algı yapmaya çalışıyorsun şu an. iPhone 16 Pro Max'i herkes kabul eder ama arkadaşın bütçesi 50 bin lira. Yetse onu önerirdik zaten.

Hocam sizin yaptığınız biraz fazla fanboyluk değil mi? Ayrıca tabii ki bedavaya gelirsek muhtemelen öyle olur fakat kendi parasına gelince teknolojiyi bilen çoğu kişi Android seçecektir.

Burada Xiaomi'nin herhangi bir telefonunun sözü geçmiyor. Haksız olduğunuzu anladıysanız boşuna konu değiştirmeyin.

Hocam muhtemelen arkadaş konuya hakim değil.

Lütfen bilginiz olmayan konularda fikir belirtmeyin. Konuyu dağıtıyorsunuz. Tamamen yanlış bilgi. Liste atıyorsunuz 8.sırasında Redmi 14C, 4'te 5'te A16 A06 falan var. Bu mu sizin mantığınız? Fazla satanı mı almalıyız? Neye göre Honor kötü? Biz burada Xiaomi değil Honor övüyoruz. En basitten kötü dediğiniz cihazın güncelleme desteğini bile bilmeden 2 sene sanıyorsunuz. Yazılımını stabil değil sanıyorsunuz. 3 sene sonra çöp olacak diye iddia ediyorsunuz.

Şahsen ben 50.000TLyi saçma sapan Honor gibi markalara vermezdim. Gider S24+ veya S25+ alırdım içim rahat ederdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…