50.000TL bütçe ile hazır sistem önerisi

Bütçe en fazla kaç olur bu arada?

4070 Ti bir tık daha iyi kas gücü açısından. Lakin sistemde anakart giriş seviyesi, keza SSD de dandik. Aşırı bir fark yok. 4070s sistemi tercih edin. Ek olarak RAM de 16.

SSD hariç katılıyorum ama adam AAA oyunlar oynayacağı için ekran kartına ağırlık verdim.

SSD harici katılıyorum ama adam AAA oyunlar oynayacağı için ekran kartına ağırlık verdim.
Hocam açıkcası o kadar para vermişken, SSD nin DRAM sız olması bile almamak için sebep o SSD yi. Ek olarak uzun ömürlü olması lazım, KC3000 ömürlük SSD. Ve AAA oyunlar da öyle aşırımı aşırı fark yok bence 4070S en mantıklı tercih.

Şöyle bir baktım da bence de 4070s sistem daha mantıklı.

Bütçeyi arttırmayı pek düşünmüyorum ama gerçekten değecek bir fırsat olur 55 civarına zorlayabilirim
O zaman Anakartı Asus x 670p seç.

Ramleri Gskill trident z5 RGB cl 36 6000 mhz seç.

SSD kingston kc 3000 seç.

Soğutucu thermaltake black rgb v3 seç.

52.780 oluyor.

O zaman Anakartı Asus x 670p seç.

Ramleri Gskill trident z5 ck 36 6000 mhz seç.

SSD kingston kc 3000 seç.

Soğutucu thermaltake black rgb v3 seç.

52.780 oluyor.
Anakart ve RAM özelleştirmesi bence gereksiz masraf olur. Yapacaksa Flare bile yeter.

Anakart ve RAM özelleştirmesi bence gereksiz masraf olur. Yapacaksa Flare bile yeter.
Ramler RGB olsun diye. Bütçesi varmış zaten biraz hoş görüntü olur. Anakart da bir tık daha yeni olur hem. Kafaya da takmaz X alsa mıydım acaba diye.

Ramler RGB olsun diye. Bütçesi varmış zaten biraz hoş görüntü olur. Anakart da bir tık daha yeni olur hem. Kafaya da takmaz X alsa mıydım acaba diye.
Ben olsam hiç elleşmezdim, para cepte kalırdı. Yani 5-6 bin farka değer mi? değmez. Tabi kendi bileceği iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…