50.000TL sistem tavsiyesi

Rosz099

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 50k bütçem var sistem+monitör için ufak bir araştırma yaptım Ryzen 5 7500F işlemci 32 GB RAM yanına RTX 4070 veya 4070 Super ekran kartından birini koymayı düşündüm eğer 4070 Super koyarsam monitör bütçesinden kısmam gerekiyor hatta kalmıyor gibi bir şey, düz 4070 alırsam da ileride pişman süper versiyonunu almadığım için pişman olur muyum ağırlıklı olarak Online FPS oyunları oynuyorum PUBG, CoD Warzone, CS2 gibi ama tabii ki yeni nesil Single Player oyunları da oynamayı düşünüyorum hangisini tercih etmeliyim?

Benim düşündüğüm parçalardan farklı tavsiyeler varsa onları da dinlemek isterim.

Söylediğiniz sistem söylediğiniz oyunları en yüksek ayarlarında 5-10 yıl boyunca oynatır derdiniz olmasın. Optimizasyonu aşırı rezil bir oyun oynamadığınız sürece 144fps'in altını göreceğinizi sanmıyorum. Sistemin ömrü dolana kadar rtx 60xx serisi çıkmış olur büyük ihtimalle ona geçiş yaparsınız.

4070 mi tercih etmeliyim yoksa 4070 Super versiyonu mu sizce?

Toplamak yerine hazır sistem alabilirsin 4070 Super'li sistemler bu fiyatlara bulunabiliyor.

Bu sistemi alın.

Monitöre ekstra para çıkarsa bunu alabilirsin.

Ekstra para çıkmaz ise bunu alabilirsin.

4070 mi tercih etmeliyim yoksa 4070 Super versiyonu mu sizce?

Super.

hazır almayı düşünüyorum zaten toplama çok daha maliyetli oluyor teşekkürler tavsiye için.

Sizce ekran kartının markası ASUS MSI Palit veya Gainward olması neyi değiştirir mesela aynı ekran kartının ASUS versiyonu Gainward'dan 4 bin lira daha pahalı Gainward Palit ve INNO3D gibi markaları alırsak pişmanlık yaşar mıyız?

Ben Galax RTX 4070 Super kullanıyorum, tek fark malzeme kalitesi oluyor ama bu performansa etki etmiyor bence 4K fazla vermek gereksiz. Demiştim Galax kullanıyorum diye ortalama. Dying Light 2´de 70 dereceleri görüyor.

Ben Galax RTX 4070 Super kullanıyorum, tek fark malzeme kalitesi oluyor ama bu performansa etki etmiyor bence 4K fazla vermek gereksiz. Demiştim Galax kullanıyorum diye ortalama. Dying Light 2´de 70 dereceleri görüyor.

Tamam hocam çok teşekkür ederim, attığınız sistemi 32 GB RAM yapıp satın almak mantıklı gözüktü şu an.

İfadeler: QTV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…