Hocam uzun süre cevap veremedim çünkü konuyu kapattım sanıyordum, geçen zaman içinde bütçem arttı. 85 bin liraya 4070 Ti ve i5 13600KF ile bir sistem var aklımda. PDF halini bıraktım aşağıya, AMD ekran kartı kullanmayı düşünmüyorum. Eğer bu bütçede daha iyi bir sistem öneriniz varsa buyurun.
Hocam dediğim gibi bütçem 85 bin liraya çıktı, zorlarsak 90 binde olabilir ama 80 bin su an ideal. SSD ve RAM dışında Full bir MSI sistem var aklımda. 4070 Ti alıp ileride çıkacak olan oyunları da yükseltmeden oynamak istiyorum. Yukarıdaki yanıtta PDF var, yine ekleyeyim. Beklettim sizi çok özür dilerim, konuyu kapattım sanıyordum. Sizinle önerileriniz varsa çekinmeden yazabilirsiniz.
Hocam ben NVIDIA'dan yanayım şimdilik, parayı şimdi fazla bayılıp ileride yükseltme vs yapmak zorunda kalmak istemiyorum, yukarıyı okursanız bütçe arttı. 85 bine kadar çıkabilir eğer parasına değecek diyorsanız 90 bine de halledebiliriz. Kafamda olan bazı parçaları ekledim PDF olarak. Sizinde öneriniz varsa buyurun, eğer fiyat performans dediğiniz kulaklık varsa yazabilirsiniz. Beklettiğim için özür dilerim tekrardan.
Hocam mümkünse aralık ayında para kesin elime geçecek.