50.000TL'ye Zeiron RTX 5070 hazır sistem almak

Epoch006

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ekteki bilgisayarı alacağım. Trendyol'dan oradan buradan alınmaz demeden önce sebebini merak ediyorum. Düşünceleriniz benim için önemli. Gören herkesten yardım istiyorum. Adamlar bu fiyata 9 taksit yapıyor.
İvedilikle dönüşlerinizi bekliyorum.

Ek olarak, anakart DDR4 mü DDR5 mi anlayamadım. Ekran kartı herhalde INNO3D 2 fanlıyı kullanıyorlar. Sıvı soğutma 240mm vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam taksiti falan bırakın sakın almayın bu sistemi. 50000 TL bu sisteme verilmez DDR4 sistem. İşlemcisi de 5070 için 1080p’de darboğaz yapar yüksek ihtimalle.

Merhaba. Ekteki bilgisayarı alacağım. Trendyol'dan oradan buradan alınmaz demeden önce sebebini merak ediyorum. Düşünceleriniz benim için önemli. Gören herkesten yardım istiyorum. Adamlar bu fiyata 9 taksit yapıyor.
İvedilikle dönüşlerinizi bekliyorum.

Ek olarak, anakart DDR4 mü DDR5 mi anlayamadım. Ekran kartı herhalde INNO3D 2 fanlıyı kullanıyorlar. Sıvı soğutma 240mm vs.

Trendyol'dan sistem almamak için bir sürü sebep var sistem DDR4 ve genelde böyle sistemler noname markaların ürünlerini koyuyor sıvı soğutmasıdır anakartıdır falan sadece ekran kartı üreticisi bilindik marka oluyor göz boyama üstüne kurulu.

Öyle mi düşünüyorsunuz peki bu fiyat bandında istediğiniz siteden itopya vs. hazır sistem atabilir misiniz ? Monitörüm de 2k 240hz bu arada bu konuya değinmedim. Bilginiz olsun.

Öyle mi düşünüyorsunuz peki bu fiyat bandında istediğiniz siteden İtopya vs. hazır sistem atabilir misiniz? Monitörüm de 2K 240Hz bu arada bu konuya değinmedim. Bilginiz olsun.

Çok giriş seviye 9070 XT sistemler var 50k da elinizle toplamak istiyorsanız iyi bir şeyler çıkar ortaya ama hazır istiyorsanız atarım.

Öyle mi düşünüyorsunuz peki bu fiyat bandında istediğiniz siteden itopya vs. hazır sistem atabilir misiniz ? Monitörüm de 2k 240hz bu arada bu konuya değinmedim. Bilginiz olsun.

Hazır olarak bu var hocam.

Şöyle toplama da atabilirsiniz. Hazır da ama ekran kartı olarak kesinlikle NVİDİA düşünüyorum 5060ti ve 5060 düşünmüyorum 50 serisi olmasını düşünmekteyim. 50k az kalıyor ise ufak çaplı güncellemeler yapabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı