50-100 megabit hızları arasında ev interneti arıyorum en sorunsuz ve sıkıntı çekmeyeceğim operatör hangisidir?
50-100 megabit hızları arasında ev interneti arıyorum en sorunsuz ve sıkıntı çekmeyeceğim operatör hangisidir?
TurkNet 600TL'nin altında bir fiyata 1000MBPS internet bağlıyor hocam. TurkNet istemiyorum derseniz TTNET, Turkcell gayet iyidir. Ben kendim Vodafone kullanıyorum altyapım 100Mbps'ye kadar destekliyor fakat internet hızım 72Mbps Max alıyorum. Geçen ay da fatura 280TL yerine 515TL geldi. Konuştuğumda yeni faturadan fazla ödediğim tutarı düşürdüler, belki onları aramasaydım fazla ödemiş olacaktım. Yani anlayacağın Vodafone'da biraz sıkıntı yaşadım.
Netspeed farkı derim. Paketimiz 100/20 Mbit olmasına rağmen daha fazla alıyorum müşteri hizmetleri ilgili fiyatı da gayet uygun öneririm hatta isterseniz davet kodu verebilirim indirim için.
Netspeed farkı derim. Paketimiz 100/20 Mbit olmasına rağmen daha fazla alıyorum müşteri hizmetleri ilgili fiyatı da gayet uygun öneririm hatta isterseniz davet kodu verebilirim indirim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.