Gıcırdamadan kastınız tam olarak nedir? İlk defa duydum da onun için pek anlayamadım kusura bakmayın.Ben F310 kullanıyorum. Gayet memnunum. Xbox 360 bana tuhaf geldiği için F310 aldım.
Bu zamana kadar sıkıntısını görmedim. Bugüne kadar oynadığım bütün oyunlarda kendisi ayarladı. Diğer ürünlerde var mı bilmiyorum ama bana göre gayet güzel. Tek bir eksiği var titreşimin olmaması. Bana göre lazımdı. Titreşim çok dert değilse onun dışında bir gıcırdama sorunu var. Çok nadir yaşadım. 10 saniye falan sürüyor. Çok nadir oluyor ve biraz rahatsız ediyor ama gıcırdama fazla uzun sürmüyor. Onun dışında bana göre bu fiyata alınabilecek en iyi üründür.
Gerçekten içimi rahatlattı sözleriniz bu gidişle F310 alıcam galiba. Son bir soru sormak istiyorum oda şuan aklıma geldi, internette gezinirken okumuştum bazı kişiler gecikme var falan demişler siz hiç yaşadınız mı? Ve ya yaşıyor musunuz bu sorunu? Hani 10 TL' lik gamepadim de bile gecikme yok yani Logitech' de olması çok saçma ama yine de bir sormak istedim.Daha önce kullanmadım. Fakat tuşların sertliği olarak nasıl anlatsam bilemedim.
Tuş sertliği olarak orta yani bana çok sert gelmedi. Analog için sert diyebilirim. Sert olması güzel çünkü bazen yavaş ilerlemeniz gerekiyor gayet işe yarıyor.
D-Pad dediğiniz gibi birleşik. Çapraz olarak çok kolay basılıyor. Fakat ben bunu alırken D-Pad için kalitesiz demişlerdi ama alakası yok gayet güzel. Elinizle hafif ittiğinizde sallanıyor ama herhangi bir sorunu yok. Kullanması kolay. Diğer yandan gıcırdama olayı sol analog için geçerli. Gıcırdaması var üstelik birde gıcırdama esnasında ileri geri yapınca beni çok huylandırıyor. Fakat uzun sürmüyor ve çok nadir oluyor. Dediğim gibi gıcırdama 10 saniye falan sürüyor. Bu sorun bana özelde olabilir.
En sevdiğim özelliği ise mode tuşu. Ona basınca D-Pad ile sol analog yer değiştiriyor. Yani D-pad artık analog, sol analog D-Pad görevi görüyor. Bunu çok kullanıyorum.
Birde alt tarafında X ve D olmak üzere iki seçenek mevcut. Aldığımda X tarafındaydı bende hiç ellemedim. Diğeri ne pek bir bilgim yok.
Birde elime oturuyor yani. Hiç rahatsız etmiyor. Saatlerce kullandım hiçbir rahatsızlık vermedi. Ürün gayet güzel. Tavsiye ederim.
Ses sıkıntı değil ya zaten kendi odam da oynuyorum kapımda kapalı duyulmaz herhalde.Hiç gecikme yaşamadım. Öyle bir sıkıntısını görmedim.
Şu an aklıma geldi. Tuşlara çok hızlı basınca biraz ses çıkıyor. Gece bu daha belirgin oluyor. Bu yüzden gece falan biraz daha yavaş basmak lazım. Aslında çok fazla değil ama yinede duyuluyor.