- Makaleler
- 1
Kuponla alırsan 15 TL'ye geliyor. Gümrük vergisiyle beraber yaklaşık 30 TL'ye geliyor. Şu anda kullanıyorum. Performansını çok beğendim. İletkenlik değeri 12W. 4 GR.
Güzel bir seçenek ama arkadaşın fazla bekleyebileceğini düşünmüyorum.Kuponla alırsan 15 TL'ye geliyor. Gümrük vergisiyle beraber yaklaşık 30 TL'ye geliyor. Şu anda kullanıyorum. Performansını çok beğendim. İletkenlik değeri 12W. 4 GR.
Zamanınız derken. Arkadaşlar cevaplar için saolun sizce MasterGel PRO daha iyi değil mi Kıvamı hoşuma gitmiyor. Birde mastergel denemek isterim.Zamanınız varsa ZF-12 15TL'ye geliyor.
Aceleniz varsa MX4 alın geçin.
Param olsa o soğutucu aklımdaydı lakin maalesefOnun yerine Arctic Freezer 34 alıp içinden çıkan MX-4'ü kullanmaya ne dersin?
Beklerim sorun yok 10 ay oldu macuna baktım kurumuş birde stok fan var r5 1600 af kullanıyorum. Tahmini ne zamana gelir ve Arctic MX4 le karşılaştırınca kim öndeGüzel bir seçenek ama arkadaşın fazla bekleyebileceğini düşünmüyorum.
200 TL + 50 TLSadece 40 TL daha pahalı. :/
ZF-12 AliExpress üzerinden satıldığı için 2 ila 6 hafta sürebilir size teslimatı. Zamanınız varsa beklediğinize değer.Zamanınız derken.
MX4 İle aynı seviyedemi pekiZF-12 AliExpress üzerinden satıldığı için 2 ila 6 hafta sürebilir size teslimatı. Zamanınız varsa beklediğinize değer.
MX4 ile aynı seviyedemi peki.
MX4’ten daha iyi.MX4 İle aynı seviyedemi peki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.