50-55 bin TL laptop önerisi

Simülasyon, CAD tasarımları, yazılım geliştirme ve IoT gibi alanlarda kullanılacak bir laptop arıyorum. İşlemci ve RAM kısmı benim için daha önemli. 32 GB RAM ve en az i7 veya R7 işlemci arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Simülasyon, CAD tasarımları, yazılım geliştirme ve IoT gibi alanlarda kullanılacak bir laptop arıyorum. İşlemci ve RAM kısmı benim için daha önemli. 32 GB RAM ve en az i7 veya R7 işlemci arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

AMD biraz daha mantıklı olur RAM kısmı evet önemli ama ekran kartıda bir hayli önemli.
2 adet RAM ve SSD slotu olan bilgisayarlara bakmak şart.

Oyunda oynar misiniz bu arada?

AMD neden daha mantıklı olur? Nadiren oyun oynarım ama oynadıklarım çok gereksinim gerektiren oyunlar değil genelde.

AMD tasarım render, simülasyon daha iyi diye bilmekteyim isterseniz araştirmanizi yine yapın

Laptop önerisi olarak şu an bir sistem tavsiye edemem araştırıp bakmam lazım.

AMD tasarım render, simülasyon daha iyi diye bilmekteyim isterseniz araştirmanizi yine yapın

Laptop önerisi olarak şu an bir sistem tavsiye edemem araştırıp bakmam lazım.
Anladım. Şu nasıldır?

Anladım. Şu nasıldır?

Hocam bende şunu atacaktım

Ekran ram ve ssd alip orda taktirip devam edebilirsiniz m2 ssd ve ram eklemek isterseniz de bakabilirim

Anladım. Şu nasıldır?

Bence gayet iyi bir bilgisayar sizin attığınız ek olarak 96 GB RAM eklemeye kadar cikiyor epeyden baktım öyle yazmakta ekran paneli keza işlemci çekirdek sayısı olsun çoğunlukla işinizi görecektir.

2 tane RAM yuvası 2 tane SSD yuvası sanırım var

Buradaki biraz daha uygun fiyatta.

Eyer sehriniz İstanbul'da ise yerinden alabilirsiniz baktım az önce PttAVM de satan yer Teknorya adlı bir yer İstanbul Anadolu yakasinda biraz daha indirim vs isteyebilirisiniz.

Son düzenleme:
Buradaki biraz daha uygun fiyatta.

Eyer sehriniz İstanbul'da ise yerinden alabilirsiniz baktım az önce PttAVM de satan yer Teknorya adlı bir yer İstanbul Anadolu yakasinda biraz daha indirim vs isteyebilirisiniz.
16 GB ram var. Aynı fiyata denk geliyor nerdeyse.

Intel Core Ultra 7 155H daha iyi gibi duruyor sanki. Bi de HP'de ekran kartı TDP değerini bulamadım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı