![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Eki Görüntüle 2420845
Bunları seçin.
![]()
MSI G272QPF E2 27" 1 MS 180 Hz FreeSync WQHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
MSI G272QPF E2 27www.n11.com
Hocam sadece kasa 55k ayrıca ekran kartı stoku tükenmiş 55k bütçenin içinde akseuarlarda arıyorum.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için göz önünde bulunduracağım başka sistem tavsiyeleriniz var mı 40/45K kasaya verebilirim 10k monitör klavye kulaklık olacak şekilde.
teşekür ederim hocam tavsiyeleriniz içinHocam 4070 Super ile aynı hatta yer yer daha iyi performans gösteriyor pişman olmazsınız bu kasadan. Fare olarak bu güncel ve iyidir, 8000Hz var Scyrox V8 Kablosuz PAW3950 3 in 1 Kablosuz 30.000 Dpi 36gr 8K Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye iyizco indirimi ile 3000 TL'ye geliyor hotswap, Wireless, manyetik switch, 8000Hz.
Kulaklık olarak bu bütçede PC diziyorsan Wireless tercih etmeni öneririm kablosuz rahatlığı mükemmel bende kullanıyorum.![]()
HyperX Cloud III Gaming Wireless Headset DTS X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 77Z46AA - Fiyatı, Yorumları
HyperX Cloud III Gaming Wireless Headset DTS X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 77Z46AA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bütçeyi 1500 küsur aşıyor herhalde ama çok iyi ekipmanlar pişman etmez.
Hocam bide işlemci alırsan intel alHocam sadece kasa 55k ayrıca ekran kartı stoku tükenmiş 55k bütçenin içinde akseuarlarda arıyorum.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için göz önünde bulunduracağım başka sistem tavsiyeleriniz var mı 40/45K kasaya verebilirim 10k monitör klavye kulaklık olacak şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.