50-55 bin TL'ye televizyon önerisi

felixtechnology

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Evde kullanmak için televizyon bakıyoruz da 50-55 fiyat bandında ve çok farklı seçenekler var 75' LED ekran TCL, 65' QNED LG vs. televizyonu normal kanalları izlemek, arada film falan açmak ve PlayStation'dan oyun oynamak için kullanacağız bu nedenle Hz olayı da önemli sizin öneriniz ne olur bu konuda? Salon büyük bu nedenle 65 biraz küçük gelebilir de ama işte 75'te de LED ekran düşündürüyor çünkü boyut farkı da bayağı fazla yani.

Herkese iyi sosyaller. Evde kullanmak için televizyon bakıyoruz da 50-55 fiyat bandında ve çok farklı seçenekler var 75' LED ekran TCL, 65' QNED LG vs. televizyonu normal kanalları izlemek, arada film falan açmak ve PlayStation'dan oyun oynamak için kullanacağız bu nedenle Hz olayı da önemli sizin öneriniz ne olur bu konuda? Salon büyük bu nedenle 65 biraz küçük gelebilir de ama işte 75'te de LED ekran düşündürüyor çünkü boyut farkı da bayağı fazla yani.
PS6 4K-120FPS olacak. Gerçek 120Hz kriterini karşılayan sadece LG OLED paneller var diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

Eğer bütçe TCL'ye yeterse 144Hz + VRR destekliyor. Bu ekran boyutunda ve kendi bütçesinde oyun için alınacak daha iyi bir televizyon yok. Eğer ki boyut olarak 50-55 inç istenseydi OLED bile bulurduk.
Peki hocam sizce ekran boyutu mu daha önemli panel falan mı bizimkiler öyle ekran gurmesi değil zaten hani maksat izlerken rahatsız etmesin o kadar odayı karartıp sinema gibi yapma durumu olmaz yani oyunda falan sorun çıkarmayacak üstüne de film falan izletecek uzun süreli televizyon olsun yeterli

Peki hocam sizce ekran boyutu mu daha önemli panel falan mı bizimkiler öyle ekran gurmesi değil zaten hani maksat izlerken rahatsız etmesin o kadar odayı karartıp sinema gibi yapma durumu olmaz yani oyunda falan sorun çıkarmayacak üstüne de film falan izletecek uzun süreli televizyon olsun yeterli.

Ekran tercihini sizin yapmanız lazım hocam. O bizim verebileceğimiz bir karar değil. Siz şu inçte TV istiyorum diyeceksiniz biz de ona göre öneri yapacağız. Sonuçta salonu görmedik ha görsek bile herkesin izleme zevki farklı. Bazıları büyük ekrana alışamıyor bazıları küçük ekranı göremiyor. Ha bana kalırsa 65 inç kaliteli bir TV alırdım. TCL 65C755 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Mini LED TV - Fiyatı, Yorumları yukarıda atmış olduğum 75 inç olanın 65 versiyonu. Bütçenize de tam uyuyor.

Ekran tercihini sizin yapmanız lazım hocam. O bizim verebileceğimiz bir karar değil. Siz şu inçte TV istiyorum diyeceksiniz biz de ona göre öneri yapacağız. Sonuçta salonu görmedik ha görsek bile herkesin izleme zevki farklı. Bazıları büyük ekrana alışamıyor bazıları küçük ekranı göremiyor. Ha bana kalırsa 65 inç kaliteli bir TV alırdım. TCL 65C755 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Mini LED TV - Fiyatı, Yorumları yukarıda atmış olduğum 75 inç olanın 65 versiyonu. Bütçenize de tam uyuyor.
Geç oldu biraz hocam kusura bakmayın da 65 olacak olsam en önereceğiniz model hangisi olur anlattığım kullanım tarzına uygun uzun süre de götürmesini istiyorum cunku ekranı akıcılığı falan hoş olsun yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı