Toplamda 57.200 gibi bir şey yapıyor yanlış değilsem, 2 bin kadar fiyat bandı geçiliyor ama bu dolu dolu bir sistem. Belli başlı SSD olsun anakart olsun RAM olsun kısarak 50-55 bandına rahat rahat bu sistem toplanabilir.
Ben bu segment de sistem böyle alınması gerektiği için böyle atıyorum. İsteğiniz dahilinde diğer türlü de alınabilir.
Hocam geçen bir tane daha konuda ramin uyuşmazlık sorunumuydu neydi öyle bir sorunu olduğunu belirtmiştiniz, ben daha ilk defa sizde duyuyorum ramin problemli olduğunu. Biraz açarmısınız bu problemi nedir parçadaki sıkıntı. Bilmeden kötü parça önermeyelim.
Hocam geçen bir tane daha konuda ramin uyuşmazlık sorunumuydu neydi öyle bir sorunu olduğunu belirtmiştiniz, ben daha ilk defa sizde duyuyorum ramin problemli olduğunu. Biraz açarmısınız bu problemi nedir parçadaki sıkıntı. Bilmeden kötü parça önermeyelim.
Bu RAM'i forumlarda ucuz olduğu için herkes öneriyor. Fakat Stabilite sorunlu bir RAM olduğunu kimse bilmiyor. "Pahalıysa vardır bir hikmeti ucuzsa vardır bir zilleti" Sorun yaşayan kişiler ağırlıklı olarak 6000MHz ve üstü olan RAM'leri kullananlar alt MHz değerlerinde yaşayanlar var mı...
Hocam geçen bir tane daha konuda RAM'in uyuşmazlık sorunu muydu neydi öyle bir sorunu olduğunu belirtmiştiniz, ben daha ilk defa sizde duyuyorum RAM'in problemli olduğunu. Biraz açar mısınız bu problemi nedir parçadaki sıkıntı. Bilmeden kötü parça önermeyelim.
Bu RAM'i forumlarda ucuz olduğu için herkes öneriyor. Fakat Stabilite sorunlu bir RAM olduğunu kimse bilmiyor. "Pahalıysa vardır bir hikmeti ucuzsa vardır bir zilleti" Sorun yaşayan kişiler ağırlıklı olarak 6000MHz ve üstü olan RAM'leri kullananlar alt MHz değerlerinde yaşayanlar var mı...