50-60 bin arası sistem önerisi

Şimdiden hayırlı olsun sadece SSD'yi aynı ürünün ya da Kingston markasının yüksek okuma yazma hızları olanı ile değiştirin diğerlerini yapmışsınız zaten. Ama şunu söyleyeyim yanlış yaptınız. Çünkü o ekran kartı ile 4070 Ti arasında çok az bir FPS farkı var ve arasında çok ciddi bir fiyat farkı var. Sırf bu yüzden AMD tavsiye ettim hatta 7900XTX bu kartı çok rahat karşılayacak bir karttı ve yine daha ucuzdu neyse yapılacak bir şey yok. Güle güle kullanın.

Şimdiden hayırlı olsun sadece SSD'yi aynı ürünün ya da Kingston markasının yüksek okuma yazma hızları olanı ile değiştirin diğerlerini yapmışsınız zaten. Ama şunu söyleyeyim yanlış yaptınız. Çünkü o ekran kartı ile 4070 Ti arasında çok az bir FPS farkı var ve arasında çok ciddi bir fiyat farkı var. Sırf bu yüzden AMD tavsiye ettim hatta 7900XTX bu kartı çok rahat karşılayacak bir karttı ve yine daha ucuzdu neyse yapılacak bir şey yok. Güle güle kullanın.
hocam peki bu konuda yazılanlar daha emin hissetmemi sagladı, siz ne düşünüyorsunuz yanıldıkları bir yer falan varmı? https://www.technopat.net/sosyal/konu/rtx-4070-ti-vs-4080.2320881/ VRAM'den dolayı insanlar 4080 önermişler.

Son düzenleme:
hocam peki bu konuda yazılanlar daha emin hissetmemi sagladı, siz ne düşünüyorsunuz yanıldıkları bir yer falan varmı? https://www.technopat.net/sosyal/konu/rtx-4070-ti-vs-4080.2320881/ VRAM'den dolayı insanlar 4080 önermişler.
Hocam oncelikle 4070 ti ve super'le 4080 Super arasinda bir fark yok demek yanlis, yaklasik 20% fark var. Butce de varsa ve illa nvidia tercih ederim diyorsan 4080 super alinir ve arkaya bakilmaz. Ben olsam ben de 7900 xtx alirdim, butceyi asmak istemedigim icin bu sebeple 7900 xt almistim hatta. Ama rt benim icin onemli, dlss de diyorsaniz 4080 super rt performansi 7900 xtx'ten iyi. Ben rt onemsemiyorum dolayisiyla dedigim gibi 7900 xtx alirdim ama bu 4080 super'in harika bir kart oldugu gercegini değiştirmiyor.

Ek olarak, gaming gen tr ryzen 5 7700'u kazik satiyor, kutulu satiyorlar diye herhalde. Aradaki fiyat farki yuksek.

Hocam oncelikle 4070 Ti ve Super'le 4080 Super arasinda bir fark yok demek yanlış, yaklasik 20% fark var. Bütçe de varsa ve illa NVIDIA tercih ederim diyorsan 4080 Super alinir ve arkaya bakilmaz. Ben olsam ben de 7900 XTX alirdim, butceyi asmak istemedigim icin bu sebeple 7900 XT almistim hatta. Ama RT benim icin onemli, DLSS de diyorsaniz 4080 Super RT performansi 7900 XTX'ten iyi. Ben RT onemsemiyorum dolayisiyla dedigim gibi 7900 XTX alirdim ama bu 4080 Super'in harika bir kart oldugu gercegini değiştirmiyor.

Ek olarak, Gaming Gen TR Ryzen 5 7700'u kazik satiyor, kutulu satiyorlar diye herhalde. Aradaki fiyat farki yuksek.

Zaten öyle demedim çok aşırı bir fark yok dedim en baba aralarında 10 20 FPS oynar aradaki fiyat farkını vermeye değer mi pek zannetmiyorum hele bir de tam bir gamer değilsen hiç değmez.

Hocam peki bu konuda yazılanlar daha emin hissetmemi sagladı, siz ne düşünüyorsunuz yanıldıkları bir yer falan var mı? https://www.technopat.net/sosyal/konu/rtx-4070-ti-vs-4080.2320881/ VRAM'den dolayı insanlar 4080 önermişler.

VRAM farkı tabii ki yadsınamaz ama işte bu fiyatlara çıkmaya değer mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı