50-60 bin ₺ sistem önerisi

Bütçe
55.000 - 60.000 ₺

emreyesilyurt

Hectopat
Selam arkadaşlar, 50-60 bin ₺ bütçem var ve bu bütçeyi olabildiğince mantıklı kullanım sistem toplamak almak istiyorum. Çok anlamasam da az çok bilgim var ama sizden yardım istiyorum. Bu bütçeyi mantıklı bir şekilde kullanıp nereden hangi parçayı veya toplama bilgisayarı alabilirim?

İşlemcisi bu fiyata en mantıklısı mı emin olamadım.
9070 XT koymak için seçilmiş uygun fiyatlı bir işlemci. 2K çözünürlükte ekran kartı daha çok yorulacağı için işlemci ekran kartının hızına yetişebilir. 1080p için darboğaz olur ama 2K için işlemcinin performansı yetersiz gelmez.

CS, VALORANT gibi işlemci isteyen ve düşük çözünürlük ile oynana oyunlar için problem olmaz mı?

CS, VALORANT gibi işlemci isteyen ve düşük çözünürlük ile oynana oyunlar için problem olmaz mı?
Darboğaz zaten sisteme zarar vermez, yine iyi FPS değerleri alınır ama bu sistem AAA yüksek grafikli oyunlarda çok daha iyi performans verir. Amacınız rekabetçi oyunlarsa X3D işlemcilere yönelmeniz gerekebilir.

9060 XT veya 5060 Ti ekran kartı yanına daha iyi işlemcili sistemlere bakmanız gerekir o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…