apacaliptus Centipat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #21 MelihÖzer dedi: 2K'da darboğaz olmaz. Fakat 4070Ti Super'e daha güçlü bir işlemci yakışır tabii. Genişletmek için tıkla... Peki hocam parasına değer mi bu sistem biraz kafam buna yattı gibi.
MelihÖzer dedi: 2K'da darboğaz olmaz. Fakat 4070Ti Super'e daha güçlü bir işlemci yakışır tabii. Genişletmek için tıkla... Peki hocam parasına değer mi bu sistem biraz kafam buna yattı gibi.
MelihÖzer Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.655 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #22 apacaliptus dedi: Peki hocam parasına değer mi bu sistem biraz kafam buna yattı gibi. Genişletmek için tıkla... Ben her zaman dengeli sistem taraftarıyım hocam. Ben olsam dengeli bir 4070Super sistemi kurardım.
apacaliptus dedi: Peki hocam parasına değer mi bu sistem biraz kafam buna yattı gibi. Genişletmek için tıkla... Ben her zaman dengeli sistem taraftarıyım hocam. Ben olsam dengeli bir 4070Super sistemi kurardım.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #23 apacaliptus dedi: Peki hocam parasına değer mi bu sistem biraz kafam buna yattı gibi. Genişletmek için tıkla... Alabilirsin, toplarsan daha uyguna gelir.
apacaliptus dedi: Peki hocam parasına değer mi bu sistem biraz kafam buna yattı gibi. Genişletmek için tıkla... Alabilirsin, toplarsan daha uyguna gelir.