N Nemss Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 168 29 Nisan 2025 #21 Xitana dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... Hocam anakart 12 bin biraz fazla geldi. Acaba 8 bine güncel Wi-Fi'li bir anakart var mıdır işlemci ve ekran kartımı uzun süreler götürecek.
Xitana dedi: Olur. Genişletmek için tıkla... Hocam anakart 12 bin biraz fazla geldi. Acaba 8 bine güncel Wi-Fi'li bir anakart var mıdır işlemci ve ekran kartımı uzun süreler götürecek.
Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 4.021 Makaleler 2 Çözümler 9 29 Nisan 2025 #22 Nemss dedi: Hocam anakart 12 bin biraz fazla geldi. Acaba 8 bine güncel Wi-Fi'li bir anakart var mıdır işlemci ve ekran kartımı uzun süreler götürecek. Genişletmek için tıkla... 12k fazla degil son sürüm bir anakart sizi yıllarca götürür.
Nemss dedi: Hocam anakart 12 bin biraz fazla geldi. Acaba 8 bine güncel Wi-Fi'li bir anakart var mıdır işlemci ve ekran kartımı uzun süreler götürecek. Genişletmek için tıkla... 12k fazla degil son sürüm bir anakart sizi yıllarca götürür.
N Nemss Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 168 2 Mayıs 2025 #23 Xitana dedi: 12K fazla degil son sürüm bir anakart sizi yıllarca götürür. Genişletmek için tıkla... Merhaba bir sorum daha olacak R7 7800x3D işelmciye ID-Cooling SE-224-XTS Black. Yeterlimi soğutma için sıvı soğutmaya para vermek istemiyorum ilk aşamada şu an ben halihazırda SE-224-XTS kullanıyorum. Lian Li Uni fan SL-ınf 120. Xitana dedi: 12K fazla degil son sürüm bir anakart sizi yıllarca götürür. Genişletmek için tıkla... Sizden RAM ve PSU önerisi alabilir miyim?
Xitana dedi: 12K fazla degil son sürüm bir anakart sizi yıllarca götürür. Genişletmek için tıkla... Merhaba bir sorum daha olacak R7 7800x3D işelmciye ID-Cooling SE-224-XTS Black. Yeterlimi soğutma için sıvı soğutmaya para vermek istemiyorum ilk aşamada şu an ben halihazırda SE-224-XTS kullanıyorum. Lian Li Uni fan SL-ınf 120. Xitana dedi: 12K fazla degil son sürüm bir anakart sizi yıllarca götürür. Genişletmek için tıkla... Sizden RAM ve PSU önerisi alabilir miyim?