50-60 bin TL bütçeyle e-bike önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:Ryzen 7 9800x3d / Anakart:ASUS TUF Gaming X870-PLUS WiFi 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 / Ekran Kartı:Asus RTX 4090 ROG Strix OC Edition /RamG.Skill 64GB(2x32) Trident Z5 Royal Neo 6000Mhz CL28 DDR5 / Kasa: ASUS ROG Strix Hyperion GR701 Tempered Glass ARGB USB 3.2 High Tower Kasa / PSU:Asus ROG-THOR-1600T-GAMING 1600 W Power Supply /SSD: Samsung 990 PRO NVMe M.2 SSD, 4 TB, PCIe 4.0, 7.450 MB/s okuma, 6.900 MB/s yazma / Soğutucu:Asus ROG Ryuj
Meslek
Öğrenci...
Herkese iyi sosyaller, daha önce ufak bir motosiklet maceram oldu birkaç ay. Şimdi bir elektrikli bisiklet alacağım, ama motosiklet kadar olmasa da bastım mı 40-50 görmesini istiyorum. Bütçe 50-60 bin TL ama ne kadar az bu arada moped tarzı veya motosiklet önermeyin, özel sorunlar yüzünden alamam o kadar iyi. Önerrbileceğiniz bir şey varsa bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi sosyaller, daha önce ufak bir motosiklet maceram oldu birkaç ay. Şimdi bir elektrikli bisiklet alacağım, ama motosiklet kadar olmasa da bastım mı 40-50 görmesini istiyorum. Bütçe 50-60 bin TL ama ne kadar az bu arada moped tarzı veya motosiklet önermeyin, özel sorunlar yüzünden alamam o kadar iyi. Önerrbileceğiniz bir şey varsa bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Bisikleti alıp ona kit takman daha iyi olur.
Eğer katlanır bisiklet şart değilse bunu da alabilirsin.

Bisikleti alıp ona kit takman daha iyi olur.
Eğer katlanır bisiklet şart değilse bunu da alabilirsin.

Montajı beceremeyeceğimi düşünüyorum herhangi bir bisikletçi yapabilir mi sizce?

Kendi anlaşmalı olduğu yerler var oraya yönlendirirler ama istanbuldaysanız dükkanlarından ürünü alıp montajı orada yaptırabilirsin.

Bir de Corelli snoop 4.0 var eski model yani 2019 falan ona takılır mı sizce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı