Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en yeni Gen 4×4 NVMe denetleyici ve 3D TLC NAND’ı kullanarak yepyeni bir performans seviyesi sunar. 3D görüntü oluşturma (rendering) ve 4K+ içerik oluşturma gibi…
Çoklu çekirdek performansında en son hatırladığım kadarıyla 7800x3D daha üstteydi o yüzden önerdim ben.
Kaynakları tarayıp bakarsanız iyi olur hocam, MSÜ'den çıkınca beynimin içinde michelangelo sorusu dönüyo'.
Çoklu çekirdek performansında en son hatırladığım kadarıyla 7800x3D daha üstteydi o yüzden önerdim ben.
Kaynakları tarayıp bakarsanız iyi olur hocam, MSÜ'den çıkınca beynimin içinde michelangelo sorusu dönüyor'.
7800x3D işlemci yapmak için RAM ekran kartı ve soğutucu kısmaya değmez o yüzden mantıksız zaten. Benim attığımı alması çok daha sağlıklı ve mantıklı olur.
7800x3D işlemci yapmak için RAM ekran kartı ve soğutucu kısmaya değmez o yüzden mantıksız zaten. Benim attığımı alması çok daha sağlıklı ve mantıklı olur.
Sorma ya, gördüğüm en garip sınavdı. Halil inalcık'la Gazali'yi mezarından çıkarıp soru hazırlatmışlar dedim bi' ara.
Bu arada dediğinde haklısın kanka.
Sorma ya, gördüğüm en garip sınavdı. Halil inalcık'la Gazali'yi mezarından çıkarıp soru hazırlatmışlar dedim bi' ara.
Bu arada dediğinde haklısın kanka.
Benim attığım daha iyi. Senin attığın berbat Power Boost PSU ve sadece 4070 Ti var. Ayrıca sıvı soğutucu almana gerek yok. Benim attığım şekilde özelleştirmeleri falan yap al geç.