Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Genel olarak ürünleri markalara göre değil modele göre inceler ve öneri yaparım fakat AOC monitör işini yapıyor attığım modelde iyidir 24inc 1440p kaliteli bir panelle hazzı yaşarsınız.
Genel olarak ürünleri markalara göre değil modele göre inceler ve öneri yaparım fakat AOC monitör işini yapıyor attığım modelde iyidir 24inc 1440p kaliteli bir panelle hazzı yaşarsınız.
Hocam birde anlar mısınız bilmiyorum ama DCS:World için Trackir alıcam onunla etrafa bakıyorum ve monitör büyük olunca çok daha rahat oluyor. 24 inç işimi görür ama fiyat sıkıntı hemen alamayacağım için.
Hocam bir de anlar mısınız bilmiyorum ama dcs: World için trackir alacağım onunla etrafa bakıyorum ve monitör büyük olunca çok daha rahat oluyor. 24 inç işimi görür ama fiyat sıkıntı hemen alamayacağım için.
@EfeAkkaya Hocam birde başka kulaklık öneriniz var mı? İstediğim 3-4 şey var kablolu olsun, mikrofonu iyi olsun, ses kalitesi iyi olsun ve çok pahalı olmassa iyi olur.
@EfeAkkaya hocam bir de başka kulaklık öneriniz var mı? İstediğim 3-4 şey var kablolu olsun, mikrofonu iyi olsun, ses kalitesi iyi olsun ve çok pahalı olmazsa iyi olur.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
@EfeAkkaya hocam bir de başka kulaklık öneriniz var mı? İstediğim 3-4 şey var kablolu olsun, mikrofonu iyi olsun, ses kalitesi iyi olsun ve çok pahalı olmazsa iyi olur.
Ben de o yüzden diyordum 27 inç alayım diye. İleride bütçemi arttırabilirsem zaten 27 inç 2K alırım.
Reddit'te önceden çok kez okudum ve BlackShark v2'nin mikrofonun daha iyi olduğuna kesin olarak eminim çünkü internette ikisnin mikrofunun karşılaştıran kişiler var.