Hazır sistemlerdeki indirim oranı çok ani değişebiliyor ve aradaki fiyat farkı çok artıyor fakat yine de hazır sistem değişse bile sonraki ayda benzer şeyler olacak ve yine indirimli bir hazır sistem olacak.
@EfeAkkaya@AMr.TalhaA Hocam tekrardan selamlar. Topladığımız sistemi alacaktım ama bütçemi çok fazla aşıyor. Size sorum şu; sizce 4060ti'a sahip bir sistem alsam nasıl olur?
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
@EfeAkkaya@AMr.TalhaA Hocam tekrardan selamlar. Topladığımız sistemi alacaktım ama bütçemi çok fazla aşıyor. Size sorum şu; sizce 4060ti'a sahip bir sistem alsam nasıl olur?
@EfeAkkaya@AMr.TalhaA hocam tekrardan selamlar. Topladığımız sistemi alacaktım ama bütçemi çok fazla aşıyor. Size sorum şu; sizce 4060 Ti'a sahip bir sistem alsam nasıl olur?
Ben 5000 serisini bekliyorum. Bu 4000 serisinin mantıksızlıklarından bıktım. 4060 Ti ile 4070 Super arasındaki fark bazen çok olabiliyorken bazen daha az olabiliyor FPS anlamında.
Ben 5000 serisini bekliyorum. Bu 4000 serisinin mantıksızlıklarından bıktım. 4060 Ti ile 4070 Super arasındaki fark bazen çok olabiliyorken bazen daha az olabiliyor FPS anlamında.
Öyle bir şey yok aralarında belli bir performans farkı var ve oyunlarda belli oluyor. Belki bazı ekran kartı tabanlı olmayan oyunlarda çok fark olmayabilir.
Öyle bir şey yok aralarında belli bir performans farkı var ve oyunlarda belli oluyor. Belki bazı ekran kartı tabanlı olmayan oyunlarda çok fark olmayabilir.
Sakın 4060 almayın 5000 serisi çıkınca gerçekten çok pişman olursunuz. NVIDIA zaten fiyat ve performans arasındaki problemi fark etti ve bunu düzelteceği kesin. Zaten aslında 4070 Super 4070 olmalıyken öyle değil ve diğerleri ile de aynı şekil geçerli mesela 4060 Ti 4060 diye satılmalıydı ama maalesef olan oluyor. Ayrıca ben zaten ekran kartlarında sorun var demedim fakat bu fiyata bu ekran kartları hiçbir şekilde değmez şu an en mantıklısı 4070 Super ve 4090 diğerlerinin fiyatı hiç mantıklı derecede değil zaten 4000 serisi fiyat dengesi yazıldığı zaman ortaya bir sürü görsel çıkıyor ve oradanda belli oluyor her şey. Bu sorunuda 5000 serisinde kesin olarak düzeltecekler ve fiyatına eş değer bir ekran kartı satılacak ve 4000 serisi gibi olmayacak. Zaten 4000 serisindeki bu olaya sadece ben yakınmadım herkes yakındı. Eğer bu olaya yakınmayan varsa zaten ayrı bir dünya zenginliğindedir o ayrı bir konu. Sakın ve sakın 4060 ya da 4060 Ti almayın değmez onun yerine biraz daha sabırlı olup para biriktirip belki 4070 Ti super/super alabilirsiniz ya da 5000 serisi çıkınca 5070 vs. alabilirsiniz. Veya ekran kartlarının fiyatını düşmesini bekleyebilirsiniz çünkü düşme ihtimalini söyleyenler var(hiç öyle bir şey olacağını sanmasamda ) he ama siz zaten düşük bir ekran kartı kullanıyordunuz 4060 Ti ekran kartına geçeseniz bile fark aşırı büyük olacak. Tercih sizin her şey net ve belli.