50-60 bin TL NVIDIA GPU'lu hazır sistem önerisi

Ekran kartı:
Anakart:
İşlemci:
RAM:
(2 tane al)
SSD:
Kasa+PSU:
İşlemci Soğutucu:
Monitör:

Bu şekilde her şey dahil 63K yapıyor.

Hocam bu kasa ve soğutucudan emin misiniz kasanın CPU boşluğu 166mm gözüküyor fakat bu soğutucu 240mm uyumlu mudur?

Hocam bu kasa ve soğutucudan emin misiniz kasanın CPU boşluğu 166mm gözüküyor fakat bu soğutucu 240mm uyumlu mudur?
240mm radyatör desteği var hatta ön tarafa takılırsa 360mm'de destekliyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025_0623_232543.png
    Screenshot_2025_0623_232543.png
    286,7 KB · Görüntüleme: 28

Dosya Ekleri

• 1750713158738.png
    1750713158738.png
    85,6 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Pardon hocam ben CPU boşluğu ile raydatörü karıştırmışım. Elinize sağlık tekrardan.

Hocam bir de ekstra olarak hazır sistem bakımından şu bilgisayar nasıldır sizce (özelleştirmeleri yaptım) Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Evet bu sistemi biliyorum m, buda güzeldir ama benim attığımda anakart hariç diğer tüm parçalar daha iyi. BIOS olarakda benim attığım anakrt daha iyi)
Bunu alacaksanızda;
Kasayı Vento 850w seçin, 750w ile arasında çok fiyat farkı yok o yüzden 850w hem ileriye dönük olarakta daha iyi olacaktır.
SSD Kingston NV3 seçin daha kalitelidir.
Sıvı soğutma olarak Bitfenix Cube daha iyidir.
Yazdıklarımı benim attığım sistem ile karşılaştırısam;
Benim attığımdaki PSU 750w ama hem daha iyi hemde GOLD sertifikalı (attığım kasanın içinde XPG Kyber 750w 80+Gold PSU var)
Benim attığım SSD Dram'li ve daha güzel Okuma/yazma hızı var (dram çok işe yarayan bir teknoloji)
Benim attığım sıvı soğutma yani Arctric Liquid Freezer II, o sitemin seçeneklerindeki 360mm sıvı soğutmalardan bile daha iyidir.
Kararınızı bunları göz önünde bulundurarak verin.

Evet bu sistemi biliyorum M, bu da güzeldir ama benim attığımda anakart hariç diğer tüm parçalar daha iyi. BIOS olarak da benim attığım anakrt daha iyi)
Bunu alacaksanızda;
Kasayı Vento 850W seçin, 750W ile arasında çok fiyat farkı yok o yüzden 850W hem ileriye dönük olarak da daha iyi olacaktır.
SSD Kingston NV3 seçin daha kalitelidir.
Sıvı soğutma olarak BitFenix Cube daha iyidir.
Yazdıklarımı benim attığım sistem ile karşılaştırısam;
Benim attığımdaki PSU 750W ama hem daha iyi hem de Gold sertifikalı (attığım kasanın içinde XPG Kyber 750W 80+Gold PSU var)
Benim attığım SSD DRAM'li ve daha güzel Okuma/yazma hızı var (DRAM çok işe yarayan bir teknoloji)
Benim attığım sıvı soğutma yani Arctric Liquid Freezer II, o sitemin seçeneklerindeki 360mm sıvı soğutmalardan bile daha iyidir.
Kararınızı bunları göz önünde bulundurarak verin.

Anladım çok sağ olun. Hazır sistem olursa daha kolay olur diye düşünmüştüm ama sanırım toplama olanı tercih edeceğim. Çok teşekkürler

Ekran kartı:
Anakart:
İşlemci:
RAM:
(2 tane al)
SSD:
Kasa+PSU:
İşlemci Soğutucu:
Monitör:

Bu şekilde her şey dahil 63K yapıyor.

Hocam yine ben. Bu attığınız sistemi satın aldım fakat işlemci 7600 olanının kutulu versiyonu olmadığı için 7600X aldım uygun bir fiyata herhangi bir sorun yaratır mı acaba uyumluluk bakımından. Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı