50-60 bin TL oyun ve yazılım için laptop önerisi

sefaseker6161

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni yazılım bölümü öğrencisiyim. Aynı zamanda oyun oynamayı düşünüyorum. Bunları göz önüne alarak laptop arıyorum. Bütçem 50-60 aralığında.
Biraz araştırdım F/P olarak HP Victus 16-R1020NT özellikleri bakımından güzel gözüküyor fakat bu modellerde herhangi bir fikrim yok ilereyi dönük problem vs. olur mu diye. Mantıklı mı yoksa daha iyi gözüken işlemcisi vs bir tık düşük olan diğer modellere mi yönelmeyilim (MSI, ASUS ) gibi? Forumdaki bilgili arkadaşlardan destek olmanızı rica ediyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yeni yazılım bölümü öğrencisiyim. Aynı zamanda oyun oynamayı düşünüyorum. Bunları göz önüne alarak laptop arıyorum. Bütçem 50-60 aralığında.
Biraz araştırdım F/P olarak HP Victus 16-R1020NT özellikleri bakımından güzel gözüküyor fakat bu modellerde herhangi bir fikrim yok ilereyi dönük problem vs. olur mu diye. Mantıklı mı yoksa daha iyi gözüken işlemcisi vs bir tık düşük olan diğer modellere mi yönelmeyilim (MSI, ASUS ) gibi? Forumdaki bilgili arkadaşlardan destek olmanızı rica ediyorum. Teşekkürler.

Lenovo Legion bakın sistem size kalmış parça kalitesi sağlamlığı çok iyidir uzun vadede götürür.

Bende hem oyun hem yazılım için laptop aldım çift ekran olarak kullanıyorum ASUS G16 aldım 62 bine şu an 59 58 bin civarında 4070 ekran kartı 16 GB DDR5 RAM 1 TB M.2 SSD i7 13650HX işlemcisi var ısınma sorunu 0 RDR oynarken bile Max ayarlarda hiç ısınmıyor tek sorunu kamerası 720p ama çok iyi değil bence en iyisi ASUS almak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı