Reis şart değil ama ailemle hep burdan baktık burdan alalım falan dendi bende burda baya bir sistem yaptım bu sistemlerde kaziksa ordan alayımİtopya şart değilse attıklarıma bak aşırı kazık fiyatlara satıyor İtopya
Reis şart değil ama ailemle hep buradan baktık buradan alalım falan dendi bende burada bayağı bir sistem yaptım bu sistemlerde kaziksa oradan alayım.
Kötü sistem 4070e o kadar para verilmez ve işlemci olarak da AMD tercih edin
Reis bazılarında böyle oluyorKesinlike kazık bir sürü sistem gezdim ve hepsi aşırı pahalı zaten RTX 4070 Super ekran kartı şu anda yok galiba İtopya'da.
Eki Görüntüle 2415806
Baktığım her RTX 4070 Super sistemde aynı uyarıyı aldım.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com 
Reis bazılarında böyle oluyor
Reis içindeki parçaları değiştirdim hepsinde o yüzden fiyatları pahalıBu fiyat ne hocam DDR4 sistem ne 4070 ne
32 ram var normalde parçaları gezince görünüyorBu fiyat ne hocam DDR4 sistem ne 4070 ne
Reis içindeki parçaları değiştirdim hepsinde o yüzden fiyatları pahalı
32 RAM var normalde parçaları gezince görünüyor
Kral 4070 super icin dengeli bir sistem i5 yada i7 olabilir max bütçe 55 bin bakabilirmisin sana zahmetHocam bu fiyata 4070 alınmaz RTX 4070 Super veya 7800XT bir sistem atın parça parça toplarsanız 7900XT de alabilirsiniz
Hiçbir şekilde alınmaz DDR4 sistem bu bütçeye
Kral 4070 Super icin dengeli bir sistem i5 ya da i7 olabilir maksimum bütçe 55 bin bakabilir misin sana zahmet
Kral ram 16 az olmazmı 32 kurmaya çalıştım ben hep sistemleriHocam bu fiyata 4070 alınmaz RTX 4070 Super veya 7800XT bir sistem atın parça parça toplarsanız 7900XT de alabilirsiniz
Hiçbir şekilde alınmaz DDR4 sistem bu bütçeye
Attığım siteden almak istemiyorsanız
İşlemciyi 7800x3D seçebilirsinizELITE-DUAL4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-DUAL4070SUPER sistem tavsiyesi RTX 4070 SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr 
Ya da parça parça toplayarak 7900XT bir sistem toplayabilirsiniz
Kral RAM 16 az olmaz mı 32 kurmaya çalıştım ben hep sistemleri