50 60 bin TL sistem önerisi

RAM'i bütçen olduğunda arttırabilirsin o 2 RAM'i satıp 1 slot 16 GB alabilirsin diğerini de başka bir zaman alabilirsin DDR4 sistem alacagına bu fiyatta 16 GB RAM'le takıl daha iyi
Kral dd4 ne ben ilk defa pc alacagim bilmiyorum

Hocam nasıl anlatacağım bilmiyorum kısaca bu fiyata DDR5 sistem alınır parça parça toplamayı düşünür müsünüz?
Düşünürüm sorun olmaz

Hocam nasıl anlatacağım bilmiyorum kısaca bu fiyata DDR5 sistem alınır parça parça toplamayı düşünür müsünüz?
Cok çok fazla bütçeyide zorlamak istemiyorum klavye monitör falan olarak max 55 bütçeye ne kurulabilir

WiFi adaptörü falan bile dahil direk alıp oynanacak sekil

Düşünürüm sorun olmaz

Cok çok fazla bütçeyide zorlamak istemiyorum klavye monitör falan olarak Max 55 bütçeye ne kurulabilir?

Wi-Fi adaptörü falan bile dahil direk alıp oynanacak sekil

Yanlış toplamadıysam toplamda 53.357TL yapıyor sıvı soğutucuda alabilirsiniz ben anlamadığım için atmadım

RTX 4070 Superden daha iyi bir kart 7900XT

Sagolasın Kral bunu toplasam 61 gibi birsey oluyor herhalde ben kuvvetle muhtemel hazır sistem alırım

Bugün almayı düşünüyorum kendi yaptığım sistemlerden birini seçip buraya özelliklerini atarim şu an tam bakamadım onlara fiyatına değerse oradan degmezse sizin dediğinizi alirim teşekkür ederim yardımınız için

@ahmet543 Hangi tür oyunlar oynuyorsunuz? Sistem sadece oyun için mi kullanılacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…