Kasa 300e arttırılıyor ana kart yükselltigimden ve tam bilmediğim için mağaza çalışanın gösterdiği pahalı soğutucusu sectigimden öyle onlar olmasa 51e geliyor
Abim mühendis o kullanabilir oyun içinde kullanılacak.
Kasa 300e arttırılıyor anakart yükselltigimden ve tam bilmediğim için mağaza çalışanın gösterdiği pahalı soğutucusu sectigimden öyle onlar olmasa 51e geliyor.
Bir sürü sistem attım hocam parça parça hazır attım attıklarımın en kötüsü bile bu sistemden iyi tabii kendi kararınız işlemci olarak AMD seçmeye ikna edin ailenizi.
Bir sürü sistem attım hocam parça parça hazır attım attıklarımın en kötüsü bile bu sistemden iyi tabii kendi kararınız işlemci olarak AMD seçmeye ikna edin ailenizi.
Hocam sogutucu ve kasa yokki onda oda bu fiyatlara geliyor birde montaj yapcak bilgi ve ekipmana sahip biri yok montaj yapmak için çok uzağa götürmek gerekebilir
Attığınız sistemler iyi değil pahalı. Bu sistemi alabilirsiniz. İşlemci 7500F, Anakart B650M-R, RAM Patriot 5200 Mhz, SSD Kioxia Exceria, Kasa ise MSI MAG 650W.
Hocam sogutucu ve kasa yok ki onda oda bu fiyatlara geliyor bir de montaj yapacak bilgi ve ekipmana sahip biri yok montaj yapmak için çok uzağa götürmek gerekebilir
Attığınız sistemler iyi değil pahalı. Bu sistemi alabilirsiniz. İşlemci 7500F, Anakart B650M-R, RAM Patriot 5200 Mhz, SSD Kioxia Exceria, Kasa ise MSI MAG 650W.