50-60 bin TL sistem önerisi

Khimaria

Kilopat
Daha fazla  
1744057383970.jpeg

Masaüstü sistem için yukarıdaki sistemi nasıl yorumlarsınız, monitör de.
Asus TUF Gaming VG249QM1A Monitör
Bu modeli uygun gördüm.
Sistem bu: Tundra Gold PBM | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Fotoğraftaki gibi değişiklikler yaptım, piyasaya göre uygun gözüküyor önerileriniz nelerdir? Alınır mı?

Dosya Ekleri

• 1744056570009.png
    1744056570009.png
    101,3 KB · Görüntüleme: 30
Eki Görüntüle 2464917

Bu modeli uygun gördüm.
Sistem bu: Tundra Gold PBM | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Fotoğraftaki gibi değişiklikler yaptım, piyasaya göre uygun gözüküyor önerileriniz nelerdir? Alınır mı?
Hocam rx 9070 sistem çok rahat çıkar neden nvidia?

Hocam RX 9070 sistem çok rahat çıkar neden NVIDIA?

Arkadaş belki de RTX performansı, dlaa/ DLSS4, DLDSR, NVIDIA filtre, NVIDIA HDR, NVIDIA super çözünürlük, multiframegen, reflex 2, render hızı, AI performansı, NVIDIA Broadcast'i, düşük güç tüketimi gibi şeyleri saf kas gücünden daha önemsiyor olduğu için NVIDIA'yı seçmiş olabilir.

Arkadaş belki de RTX performansı, dlaa/ DLSS4, DLDSR, NVIDIA filtre, NVIDIA HDR, NVIDIA super çözünürlük, multiframegen, reflex 2, render hızı, AI performansı, NVIDIA Broadcast'i, düşük güç tüketimi gibi şeyleri saf kas gücünden daha önemsiyor olduğu için NVIDIA'yı seçmiş olabilir.
Hocam zaten soru sordum render falan yapabilir biliyorum.

NVIDIA genel olarak güvendiğim bir marka, yapay zeka yönleriyle daha iyi bir yatırım olduğunu da düşünüyorum tercihim o yönde. Sadece piyasaya çok hakim değilim, fiyatlar uygun mu değil mi genel olarak fikirlerinizi almak istedim. Neden öyle düşündünüz acaba?

NVIDIA genel olarak güvendiğim bir marka, yapay zeka yönleriyle daha iyi bir yatırım olduğunu da düşünüyorum tercihim o yönde. Sadece piyasaya çok hakim değilim, fiyatlar uygun mu değil mi genel olarak fikirlerinizi almak istedim. Neden öyle düşündünüz acaba?
Hocam bana dediyseniz rx 9070 in oyun performansı 5070 den daha iyi ve daha ucuz.

Şu anki piyasadaki fiyatlar hiçbir zaman düşmeyeceği kesin ülkemizde. 2 tercihin var sadece biri nvidia yazılım taraflı ekran kartları diğeri ise amd saf güç de tercih edebileceğin. Senin için hangi kartın hangi özellikleri daha ağır basıyorsa onu tercih etmen daha mantıklı olur.

Eki Görüntüle 2464917

Bu modeli uygun gördüm.

Hocam bana kalırsa 2 TB SSD almayı da düşünün, oyun boyutları çok fena, 5-6 büyük oyun 1 TB SSD'yi dolduruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı