50-60 bin TL sistem önerisi

Celal gelici

Yoctopat
Daha fazla  
Yaza doğru bir bilgisayar elde etmek istiyorum. İncehesap gibi belirli sitelerden hazır sistem almak mı daha mantıklı yoksa kendi toplamak mı? Bütçem yaklaşık 50 60 bin lira.

İtopya gibi sitelerde kendiniz bir sistem oluşuturun. Sonrasında ise sistemleri hazır sistemlerin özellikleri ile karşılaştırın. Karşılaştırırken fiyat olarak değil performans olarak bakın, ben işlemci alırken Intel aldım ama oyun odaklı kullanıcaksanız AMD öneririm. Çünkü Intel daha ofis odaklı bir işlemci. Eğer ki topladığınız sistem sizin memnun ederse parçaların fiyat araştırmasını yapın. Epey, cimri, vb. sitelerden en ucuz fiyatlara ve satıcının doğruluğunu araştırın. Sistem toplarken deneyiminiz varsa siz toplayın eğer yoksa hiç riske girmeden bir bilgisayarcıya parçaları götürün onlar toplar.

Yaza doğru bir bilgisayar elde etmek istiyorum. İncehesap gibi belirli sitelerden hazır sistem almak mı daha mantıklı yoksa kendi toplamak mı? Bütçem yaklaşık 50 60 bin lira.

Ekran kartı: 5070 Ti.

İşlemci: 7600X.

Anakart: Colorful Battle AX B650M Plus Micro ATX.

RAM: 2x16 Viper Venom.

SSD: Kioxia G2.

Soğutucu: Thermal right Phantom.

Kasa: Zoko amiral DK431 4x12cm.

PSU: High Power Elite 750W.

Teşekkür ederim hocam

Ekran kartı: 5070 Ti.

İşlemci: 7600X.

Anakart: Colorful Battle AX B650M Plus Micro ATX.

RAM: 2x16 Viper Venom.

SSD: Kioxia g2.

Soğutucu: Thermal right Phantom.

Kasa: Zoko amiral DK431 4x12cm.

PSU: High Power Elite 750W.

Hocam bahsettiğiniz malzemeleri araştırdım bütçemi birazıcık aşıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…