50 60 bin TL sistem önerisi

rauzy

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 50 60 bine belki biraz daha artar bütçe sistem önerisi arıyorum. Beyaz ve akvaryum kasa istiyorum ama işlemcinin sağlam olması gerekli. 7800x3D gibi önerilerinizi beklemekteyim. Fiyatlar düşecekse bekleyedebilirim 1 2 ay.

Selamlar, 50 60 bine belki biraz daha artar bütçe sistem önerisi arıyorum. Beyaz ve akvaryum kasa istiyorum ama işlemcinin sağlam olması gerekli. 7800x3D gibi önerilerinizi beklemekteyim. Fiyatlar düşecekse bekleyedebilirim 1 2 ay.
Resmen sizin için yapılmış.

Hocam Intel düşünmüyorum.
Ryzen 5 7500F alabilirsiniz o halde. Ultra 5 245KF render konusunda Ryzen 7 9700X'i tokatlıyor ve hikayeli oyunlarda Ryzen 7 9700X ile yarışıyor. İşlemci sağlam olsun dediniz ve beyaz akvaryum kasa istediniz bu sistemde var.

Ryzen 5 7500F alabilirsiniz o halde. Ultra 5 245KF render konusunda Ryzen 7 9700X'i tokatlıyor ve hikayeli oyunlarda Ryzen 7 9700X ile yarışıyor. İşlemci sağlam olsun dediniz ve beyaz akvaryum kasa istediniz bu sistemde var.

Hocam sorun şu render yapmıyorum render performansı benim için önemli değil.

Hocam Intel düşünmüyorum 12400 F vardı rekabetçi falan hiç memnun değildim.

Hocam 12400F gibi giriş seviyesi bir işlemciyle Core Ultra i5 245KF'yi kıyaslamayın bence arada inanılmaz bir segment farkı var.

Başlıkta da yazmışım

Oyun performansıda sağlam. Hikayeli oyunlarda Ryzen 7 9700X ile yarışıyor.

Hocam yayın yapmayı düşün

Hocam 12400F gibi giriş seviyesi bir işlemciyle Core Ultra i5 245KF'yi kıyaslamayın bence arada inanılmaz bir segment farkı var.

Biliyorum anlatmak istediğim Intel düşünmediğim

Belki bunu biraz özeleştirip alabilirim kasa ve PSU kötü.

Başlıkta da yazmışım

Hocam yayın yapmayı düşün

Biliyorum anlatmak istediğim Intel düşünmediğim

Belki bunu biraz özeleştirip alabilirim kasa ve PSU kötü.
Kasa gayet iyi. Beyaz akvaryum kasa istemediniz mi? Ama PSU hakkında bilgimiz yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı