Ekran kartı tarafında tercihim NVIDIA. Monitör hali hazırda bulunmakta. Oyunlarımı 1080p ya da 4k da değil, 2k da oynayacağım. Sitemin serin ve sessiz çalışması ve darboğaz olmaması benim için çok önem arz ediyor. Şimdiden teşekkür ederim.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Corsair 850W RMx White Series RM850x 80 + Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En ucuz Thermaltake TH360 ARGB CL-W300-PL12SW-A 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermaltake TH360 ARGB CL-W300-PL12SW-A 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 9 7900 On İki Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7900 On İki Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 12.065,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir. Bu GPU’lar, hem performansta hem de yapay zeka destekli grafikler açısından büyük…
COOLER MASTER Masterliquid PL360 Flux ARG Fanlı Sıvı Soğutma fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Masterliquid PL360 Flux en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Böyle bir sistem topladım. 46-47k arası tutuyor. 2k daha ucuz Zotac Twin Edge ya da MSI Ventus 3X de satın alabilirdim ama sessizlik ve serinlik benim için çok önemli. Soğutucu bir tık abartıya kaçmış olabilir. Dediğim gibi sistemimi oldukça serin tutmak istiyorum. Nasıl olmuş sizce ? Önerilerinizi bekliyorum.