50-60 bin TL taksitli laptop önerisi

Bütçe
60000
GIGABYTE'ın işlemcisi daha iyi. Bir de GIGABYTE'ın kasasıda daha kaliteli geldi bana.
Sence bu işlemci için 3k fazla ödemek mantıklı mı yani çoğunlukla valorant gibi oyunlarda fark yaratır diye düşünüyorum

Hikayeli oyunlar oynayacağını söyledi. Hem okul için hem oyun oynamak için istiyor.

Hikayeli oyunlar oynayacağını söyledi. Hem okul için hem oyun oynamak için istiyor.
Ben çoğunlukla hikayeli oyun oynarım ama cod warzone delta force valorant CS2 falanda oynarım yani. Ne dersin 3k fazla vermek istemiyorum şuan için ve Intel işlemciler sıkıntı diyenler de var

Arkadaşların yukarıda attığı Gigabyte iyi bir marka ve içindekiler gayet iyi. MSI'da bakabilirsiniz buraya bir tane MSI bırakayım bütçenize uygun.

Bu laptop'u dışarıda kullanmak için alıyorsanız mantıklı fikir fakat ev dışına çıkmıyorsanız çok mantıksız olur. Masaüstü ev dışına çıkmayanlar için en iyi alternatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…