50-60 bin TL telefon önerisi

UAU

Hectopat
Herkese iyi Sosyaller. Başlıkta da yazdığı gibi telefon önerir misiniz? Samsung, Xiaomi gibi marka telefonları kesinlikle istemiyorum aktif olarak 7 yıldır A10 kullandığım için Android'den çıkmak istiyorum artık iPhone düşünüyorum bütçem 50-60 bin TL arasında 16 almak gibi bir niyetim var fakat duyduğum şey Hz meselesi cidden çok mü kötü? Gerçi mağazaya gidip görerek alacağım da kasma hissi falan mı oluyor? Pişman olur muyum?

Daha önce 120Hz ekran kullanmadıysanız farkı anlamazsanız fakat kullandıysanız ekran size hep biraz yavaş gelebilir

Herkese iyi sosyaller. Başlıkta da yazdığı gibi telefon önerir misiniz? Samsung, Xiaomi gibi marka telefonları kesinlikle istemiyorum aktif olarak 7 yıldır A10 kullandığım için Android'den çıkmak istiyorum artık iPhone düşünüyorum bütçem 50-60 bin TL arasında 16 almak gibi bir niyetim var fakat duyduğum şey Hz meselesi cidden çok mü kötü? Gerçi mağazaya gidip görerek alacağım da kasma hissi falan mı oluyor? Pişman olur muyum?

Ben olsam IP16 almam. Bu fiyat bandında S24u öneririm.

50-60 bandında 16vs almak mantıksız. Bu kadar para verip düz model iPhone almak hayal kırıklığına uğratır. Android telefonlar takır takır 120Hz kulanırken 60 Hz kullanırsın. Onlar istedikleri yere kaliteli şekilde Zoom yaparken 5X vs 10X de takılı kalırsın. Bu bütçelere çıkıyosan Pro veya Pro Max modellere bakabilirsin. 16e almanı tavsiye edenlere cevap bile vermene gerek yok.

Herkese iyi Sosyaller. Başlıkta da yazdığı gibi telefon önerir misiniz? Samsung, Xiaomi gibi marka telefonları kesinlikle istemiyorum aktif olarak 7 yıldır A10 kullandığım için Android'den çıkmak istiyorum artık iPhone düşünüyorum bütçem 50-60 bin TL arasında 16 almak gibi bir niyetim var fakat duyduğum şey Hz meselesi cidden çok mü kötü? Gerçi mağazaya gidip görerek alacağım da kasma hissi falan mı oluyor? Pişman olur muyum?
bence deneyin görün hocam rahatsız olmazsanız iphone alabilirsiniz beğenmezseniz android tarafından magic 7 pro öneririm

Monitörde kullandım 120 Hz ekran telefonda garip gelir mi?

Farkı anlarsınız

50-60 bandında 16vs almak mantıksız. Bu kadar para verip düz model iPhone almak hayal kırıklığına uğratır. Android telefonlar takır takır 120Hz kulanırken 60 Hz kullanırsın. Onlar istedikleri yere kaliteli şekilde Zoom yaparken 5X vs 10X de takılı kalırsın. Bu bütçelere çıkıyosan Pro veya Pro Max modellere bakabilirsin. 16e almanı tavsiye edenlere cevap bile vermene gerek yok.

Taksite bağlı 16 Pro düşünüyorum 15 Pro nasıl?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı